Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Utrecht
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Utrecht
Vacature kenmerken

Over de functie

Menselijk contact, dat maakt het verschil! Wij geloven dat de klant het allerbeste geholpen wordt door de mogelijkheden van bankieren naadloos te combineren met de kracht van onze adviseurs om te raken en te verbinden. Onze verrassende en persoonlijke aanpak maakt ieder bezoek tot een memorabele ontmoeting die de klant verder helpt zijn dromen en doelen te bereiken. 

Voor diverse ING-kantoren in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Zeist en ’t Gooi zijn we bij Manpower per direct op zoek naar New Talents voor de rol van Adviseur Kantoren.

Jouw nieuwe baan!
Als adviseur ben jij de glimlach van ING. Je zorgt voor een warme en persoonlijke ontvangst en analyseert de specifieke situatie van de klant. Je geeft van daaruit betrouwbaar en deskundig advies over financiële vraagstukken. 
Een nieuwe betaalpas, spaarrekening voor een kleinkind, reisverzekering of een betaalrekening voor een ondernemer? Jij bent dé vraagbaak voor de dagelijkse bankzaken. Daarnaast zie je kansen en geef je leads aan je collega’s van bijvoorbeeld Hypotheken, Pensioenen of Zakelijk. Digitaal bankieren en selfservice automaten? Jij weet er alles van en inspireert klanten bovenal in het gebruik hiervan.

Over het bedrijf

Jouw team
ING wil voorop lopen én daarom ook onze klanten helpen voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Bij dat streven hoort innovatie. Niet alleen met producten en diensten en de manier waarop we klanten benaderen en helpen, maar ook de manier waarop we werken: Agile! 
Bij de agile-methode werk je in een squad; een zelfsturend team met end to end-verantwoordelijkheid. In een squad werk jij samen met jouw collega’s vanuit allerlei disciplines die nodig zijn om het gezamenlijke doel te volbrengen. Door deze manier van werken zijn we efficiënter en wendbaarder, kunnen we sneller innoveren en werk je in een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving: met meer vrijheid en verantwoordelijkheid! It’s up to you! 

Jouw ontwikkeling – Jouw coach 
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen! Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling! 

Jouw next step!
Ben je enthousiast geworden? Neem de stap en solliciteer snel! Hoe dit in zijn werk gaat, zie je in de video: http://bit.ly/ING-Selectie-avond

Functie eisen

Jij bent betrokken en deskundig en krijgt energie van dynamiek en afwisseling. Iedere dag zie je kansen voor verbetering en neem je initiatief. Voor jou staat klantbelang voorop. Door je wendbare houding kun je goed overweg met verschillende typen klanten en verschillende vragen, ook als ze allemaal tegelijk komen. Met jouw expertise en persoonlijke touch help je klanten financieel fit te maken. Ook heb je commercieel inzicht en ben je communicatief sterk. 
Je hebt een HBO- of WO-diploma en beschikt bij voorkeur over een geldig Wft Basis-certificaat. Je hebt ervaring met face to face-klantcontact. Je gaat voor 32-36 uur aan de slag in een vijfdaagse werkweek, daarbij is op koopavonden en zaterdagen werken voor jou geen enkel probleem.

Vacature New Talent Adviseur Kantoren ING Bank Utrecht