Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Allround Schadehersteller bij Carglass in Den Bosch

 • Vestiging: Experis B.V.
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Experis B.V.
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Als Allround Schadehersteller bij Carglass (40 uur, fulltime) werk jij aan het vakkundig oplossen van uiterlijke (cosmetische) autoschade aan de auto’s van jouw klanten. Schades zoals lakschade, bumperschade of velgschade los jij direct en ter plekke op, net zoals het uitdeuken zonder spuiten. Je werk als autoschadehersteller levert meteen voldoening op; jij begeleidt de klant tijdens het hele proces en daardoor is hun tevreden glimlach bij vertrek het resultaat van jouw werk. Door een gratis opleidingstraject leer jij ook continu bij over jouw technisch vakgebied, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Wat doe je als Allround Schadehersteller bij Carglass?
Bij Carglass ben je meer dan alleen een autoschade hersteller. Jij bent – samen met het team waar je deel van uit maakt – het visitekaartje en technisch hart voor onze klanten. Jouw gemiddelde dag in Den Bosch ziet er dan ook als volgt uit:

 • Vaak maakt de klant vooraf een afspraak en weet jij dus precies wie jij gaat ontvangen. Je ontvangt de klant vriendelijk en neemt plaats voor een advies gesprek of de cosmetische schade.
 • Samen met de klant voer je een voertuiginspectie uit. Je bespreekt de wensen, afwijkingen en bijzonderheden van het schadeherstel. Nadien informeer je de klant duidelijk over de werkzaamheden die jij gaat uitvoeren.
 • Je gaat aan de slag met het herstellen van de eventuele bumper of velgschade. Indien nodig en/of mogelijk deuk je de auto uit zonder te spuiten.
 • Heb je tijdens het gesprek met je klant afgesproken dat het spuiten van auto nodig is voor het schadeherstel, dan bereidt jij het oppervlak van de schade - waar nodig - voor. Je schuurt, plamuurt of behandelt de onderdelen die worden gespoten en zorgt voor een stofvrij oppervlak. Om je werk tot een minimum te beperken, houdt je het spuitoppervlak zo klein mogelijk door de rest van het paneel af te plakken.
 • Om je klant volledig tevreden te stellen, meng jij de lak zodanig dat je de juiste kleur hebt. Nadat je het schadegebied – eventueel meerdere keren – hebt gelakt, lijkt de auto weer als nieuw en ziet de klant het verschil niet meer.
 • Voordat je de auto oplevert aan je klant, maak jij de auto schoon voor dat ultieme gevoel van service. Je maakt de autoruiten schoon, poetst de dorpels en zijspiegels en stofzuigt de auto uit.
 • Je vindt het belangrijk dat je klant tevreden is en blijft. Daarom zorg je er ook tijdens je werk voor, dat jij je klant informeert over de voortgang. Na het autoschade herstel, maak je direct de administratie in orde en neem je met een handdruk afscheid van je klant.
 • De tevreden glimlach van de klant die van jouw vestiging in Den Bosch wegrijdt, is daarmee het directe resultaat van jouw werk, vakmanschap en klantvriendelijkheid.
Uiteraard ben je samen met je collega’s ook verantwoordelijk voor de verschillende vestigingstaken. Je helpt onder andere met het veilig, schoon- en opgeruimd houden van de werkruimte, zorgt voor het onderhouden van de gereedschappen en hulpmiddelen, lost klachten op en helpt op jouw beurt de drive-in klanten.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een groot bedrijf in autoruitschade en kleine autoschade herstel, Carglass®. Naast een afwisselende baan met veel klantcontact heerst er op de werkvloer een prettige werksfeer met zowel je collega’s als de leidinggevende. Regelmatig organiseert Carglass® leuke uitjes waar je deel aan kunt nemen. De Belron® Exceptional Customer Service Award is geïntroduceerd door Belron®. Deze award is gecreëerd om Belron® collega’s, die exceptionele dienstverlening leveren, de erkenning te geven die zij verdienen. Belron® noemt deze collega’s ook wel de ‘Every Day Heroes’.
Eén keer per jaar nomineert Carglass® alleen de allerbeste voor de internationale Belron® Exceptional Customer Service Award. Zij maken kans om winnaar te worden van deze internationale award en ontvangen een mooi bedrag. De winnaars worden ieder jaar in november bekend gemaakt door de CEO van Belron.
 

Functie eisen

Wat is er voor nodig om een goede Carglass Allround Schadehersteller te zijn?
Om plezier in je werk te kunnen hebben en goed als schadehersteller te kunnen werken in het team in Den Bosch, heb jij een aantal ervaringen opgedaan en herken jij je in het Carglass karakter:

 • Je hebt bijvoorbeeld de ROC opleiding “Autoschadehersteller” afgerond of de opleiding Autotechniek dan wel Motorvoertuigentechniek met het extra certificaat autoschade herstel.
 • Naast jouw diploma heb je al ervaring opgedaan met schadeherstel. Misschien als hobby voor vrienden en familie of al eerder als monteur of schadehersteller in een schadeherstel bedrijf.
 • Uiteraard heb jij je Rijbewijs B behaald en ben je een ervaren bestuurder. Het in- en uitrijden van de auto van je klant is veilig in jouw handen.
 • Omdat je veel verantwoordelijkheid in de rol als schadehersteller krijgt, houdt je er van om zelfstandig en gestructureerd te werken. Het goed indelen van je tijd om je afspraken met je klanten na te kunnen komen, ligt voor de hand en voor jou geldt dan ook afspraak = afspraak.
 • Accuraat werken is voor jou doodnormaal. Je verhelpt schades met zo min mogelijk verlies, houdt je administratie nauwkeurig bij en bent altijd voorbereid op audits.
 • Je houdt van klantcontact. Als geen ander ben jij in staat om klanten te woord te staan, duidelijk uitleg te geven over de werkzaamheden en ze op de hoogte te houden. De klanttevredenheid en aanbevelingen zijn voor jou de echte graadmeter van hoe goed jij bent.

Wat wij bieden

Zijn al jouw klanten op het eind van de dag tevreden vertrokken, dan levert jou dat natuurlijk veel voldoening op. Maar omdat voldoening alleen niet voldoend is, biedt Carglass jou als Schadehersteller het volgende:

 • een goed en passend salaris dat past bij wat de markt biedt;
 • een reiskostenregeling voor het woon-werkverkeer;
 • gratis een opleidingstraject op technisch en klantcontact gebied;
 • prettige aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals vrije dagen en pensioen;
 • de doorgroei binnen Carglass naar andere functies en/of expertises.

Wil jij uitvinden of wij je nieuwe collega’s worden?
Enthousiast over wat je gelezen hebt en wil je weten of wij misschien wel je nieuwe collega’s worden? Je mag mij, Pascal van Dyk, bellen op 06-46.92.84.41 of je CV mailen naar pascal.van.dyk@manpowergroup.nl.
 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Allround Schadehersteller bij Carglass in Den Bosch