Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Logo Peak-IT

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Peak-IT. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.werkenbijpeak-it.nl.

Systeembeheerder

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 17 januari 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-109801982

Dit ga je doen

Heb jij al een aantal jaren IT ervaring achter je naam staan? Ben je bekend met de front-end en back-end systemen? En heb jij een goed gevoel voor klantbeleving? Lees dan snel de rest van de vacature en reageer vandaag nog, wij zijn op zoek naar een ervaren systeembeheerder voor de tweede lijn op onze eigen Servicedesk in Naarden.

Wat houdt de functie van Systeembeheerder in?

Als systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het geven van de tweedelijns support binnen de gegeven SLA van de klanten van de interne afdeling van PEAK-IT, Outsourcing & Projecten (O&P). Je voornaamste taken als Systeembeheerder zijn het uitvoeren van de back-end checks, het onderhouden van de systemen en het behandelen de servicecalls die niet opgelost kunnen worden door de eerste lijn. Je werkzaamheden verlopen middels remote support of onsite bij de eindgebruikers en key-users. Je takenpakket zal o.a. bestaan uit onderstaande werkzaamheden:

 • Het pro-actief verhelpen van (structurele) verstoringen;
 • Registreren van alle informatie in het Service Management Systeem;
 • Het doen van analyses op basis van verkregen informatie en het bedenken van de vervolgprocedure;
 • Bewaken van de voortgang van eigen en afdeling servicecalls;
 • Continue signaleren van verbetermogelijkheden in het gebruik van de gegevens ten behoeve van optimale informatievoorziening voor zowel in- als extern;
 • Het verlenen van nazorg over de geboden en uitgevoerde oplossing;
 • Het uitvoeren van gedefinieerde systeemtaken;
 • Uitvoeren van het basisbeheer op de lokale service en het netwerk.

Over Outsourcing & Projecten:

Bij onze divisie Outsourcing & Projecten besteden organisaties succesvol de ondersteuning en beheer van hun ICT-infrastructuur uit. PEAK-IT is ook partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten zoals migratie naar of implementatie van virtualisatie, Bring Your Own Device en cloud computing. PEAK-IT biedt organisaties maatwerk en daardoor een optimale ondersteuning; wij dragen zorg voor de ICT, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hier is flexibiliteit, toewijding en klantgerichtheid cruciaal.

Hier ga je werken

Bij PEAK-IT werken enthousiaste ICT professionals die voortdurend nieuwe dingen willen leren en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. PEAK-IT is een dynamische en ambitieuze ICT business partner met een open cultuur. Wij bieden jou een informele werksfeer binnen een jonge en flexibele organisatie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng. Wat vinden wij belangrijk? Een proactieve houding, klantgerichtheid, flexibiliteit, met passie aan het werk, successen delen, open en eerlijk communiceren.

Binnen PEAK-IT staat de medewerker centraal. En dat zeggen we niet zomaar. Want zonder onze medewerkers kunnen wij immers onze diensten niet leveren. PEAK-IT stimuleert je daarom om het maximale uit jezelf te halen. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij zullen je volop begeleiden en coachen zodat jij kunt groeien.

Kijk voor meer informatie op werkenbijpeak-it.nl of neem direct contact met ons op via email (sollicitatie@peak-it.nl) of telefoon (088-1304500).

Dit neem je mee

Is deze vacature iets voor jou?

Herken jij je in de kernwaardes pro-actief, flexibel en klantgericht? Stel jij het gezamenlijk belang voorop en kun jij samenwerken met je team? En herken jij je in de onderstaande kwaliteiten? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer direct!

Jij beschikt over:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van de (ITIL) processen en ondersteunende systemen;
 • Je hebt geruime ervaring met het afhandelen en oplossen van 2e lijns servicecalls;
 • Je hebt kennis van Sharepoint;
 • Je hebt ervaring met het vastleggen en verwerken van gegevens in een Service Management Systeem;
 • Je bent in bezit van diverse Microsoft certificaten.

Wordt PEAK-IT jouw werkgever?

PEAK-IT is business partner op het gebied van IT-infrastructuur, support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij bieden onze klanten continuïteit en meer dan goede service. De mens is de cruciale factor op de ICT-afdeling. Wij investeren daarom in de ontwikkeling van onze professionals. Dit doen we door middel van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en coaching, zodat we kunnen garanderen dat jij het beste uit jezelf haalt!

Logo Peak-IT

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Peak-IT. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.werkenbijpeak-it.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan