Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Zuid-Holland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Zuid-Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Staat bij jou zowel de klant- als de medewerker voorop en ben jij in staat om met beperkte tooling het maximale effect te behalen? Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij jouw analytische en out-of-the-box denkende skills kunt toepassen en tegelijkertijd bij kan dragen aan het welzijn van de stad Den Haag? Lees dan snel verder!

Voor de frontoffice van de dienst SZW, een onderdeel van de Gemeente Den Haag, is Manpower op zoek naar een trafficer voor de klantenservice. 

Wat ga jij doen?
Als trafficer klantenservice ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen (zoals Service Level en bereikbaarheid) binnen de Klantenservice van de Frontoffice SZW. Je krijgt van de planner een rooster overgedragen en in de lopende week stel jij zo nodig dit rooster bij. Je schakelt en prioriteert op skill niveau om een kwalitatief goed, efficiënt en sluitend rooster te behouden in de lopende week.

Als trafficer van de Klantenservice SZW ben jij verantwoordelijk voor:
- Realtime Monitoring van medewerkers en skillbezetting
- Het aanspreken van medewerkers op roosteropvolging
- Zorgen voor een zo efficiënt mogelijk rooster in de lopende week
- Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers bij storingen en calamiteiten
- Als Trafficer denk je continu vooruit, buiten de kaders en kom je met verbetervoorstellen voor onze Klantenservice
- Jij adviseert proactief, gevraagd en ongevraagd, de hoofden over de aanpassingen en wijzigingen die leiden tot het optimaliseren van de operationele performance (Service Level en bereikbaarheidsdoelstellingen)
- Jij stelt analyses op en adviseert het management m.b.t. bereikbaarheids- en performance vraagstukken
- Bij alles wat jij als Trafficer doet wegen de belangen van de Klantenservice en die van de Dienst SZW zwaar mee. Denk hierbij aan klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en budget.

Over het bedrijf

Uitzendbureau Manpower biedt jou deze functie aan bij een onderdeel van de Gemeente Den Haag, namelijk bij de frontoffice van SZW.

De Frontoffice SZW behandelt eerstelijns vragen van burgers (via click, call en face) over Werk, Inkomen, Sociaal Juridische Dienstverlening, Wet maatschappelijke ondersteuning, Ooievaarsregelingen, Bijzondere Bijstand en Financiële Dienstverlening. De klantenservice is een onderdeel van de Frontoffice en ondersteunt telefonisch en per mail Hagenaars die op meerdere gebieden behoefte hebben aan hulp en ondersteuning. Steeds meer vervult de Frontoffice SZW een centrale rol binnen de dienst SZW. Binnen de Frontoffice worden knelpunten en verbetercycli binnen de dienst SZW en haar afzonderlijke portefeuilles gesignaleerd. Deze signalen worden gedeeld en in samenwerking met de portefeuille vertaald naar actiepunten.

De Klantenservice bestaat uit ongeveer 75 (parttime) medewerkers. Het managementteam bestaat uit 4 hoofden/teammanagers, 4 coaches en een planner/forecaster. De cultuur binnen de klantenservice kenmerkt zich door samenwerken, transparantie, openheid en collegialiteit.

De werktijden zijn tijdens kantooruren (8.30 tot 17.00 uur). Het betreft een functie voor 32 uur per week, welke dagen je gaat werken kun je in overleg bepalen.

Wat bieden wij jou nog meer?
- Een salaris van 1.990 tot 2.913 euro bruto per maand (o.b.v.36 uur)
- Een parttime functie van 32 uur per week
- Een functie tot eind december
- Een reiskostenvergoeding van 9 cent per km, tot max. 30km enkele reis

Functie eisen

- Je hebt een HBO werk- en denk niveau 
- Jij beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als trafficer of in een soortgelijke functie binnen een klantenservice omgeving
- Je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen en resultaten van de Klantenservice en toont hierin initiatief
- Je hebt ervaring in het gebruik van WFM Verint (dit is pré!) en Microsoft Excel kent nagenoeg geen geheimen voor jou
- Je bent systeemvaardig
- Je hebt bijvoorkeur ervaring met Avaya (dit is een pré!)
- Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Den Haag en bent flexibel inzetbaar
- De klant en de medewerker staan bij jou voorop
- Je bent in staat om met beperkte tooling maximaal effect te bereiken
- Je bent een teamplayer en jij geeft duidelijk en concreet aan wat jouw behoeften als Trafficer zijn naar de rest van het (management)team
- Je werkt nauw samen met de andere Trafficer en Planner en vervangt deze tijdens verlof
- Je bent communicatief vaardig, duidelijk en helder in jouw boodschap en deinst er niet voor terug om een “nee “ te verkopen. Je kunt communiceren met alle lagen binnen onze dienst
- Je bent resultaat gericht en analytisch, integer en initiatiefrijk (denkt out-of-the-box)

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen via de "solliciteer direct" button! Je kunt in deze functie per direct starten.

Sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via www.manpower.nl
- Beantwoorden van een online selectievragenlijst (hier krijg je per e-mail een uitnodiging voor)
- (Telefonisch) gesprek met een consultant van Manpower
- Gesprek bij de opdrachtgever

Staat deze vacature op www.manpower.nl? Dan is deze vacature nog vacant!

Trafficer of planner klantenservice Gemeente Den Haag