Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel Adviseur Kantoren Particulieren ING Amsterdam Amstelveen Alkmaar Hoorn

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Holland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

De ING-kantoren zijn dé plek om persoonlijk contact te hebben met (potentiële) klanten. Hier inspireren de financieel-commerciële toppers de klanten om hun dagelijkse bankzaken online via Mijn ING en de mobiele app te regelen. Daarnaast switcht een Adviseur Kantoren moeiteloos van Hypotheekadviseur via Personal Banker naar Adviseur Consumptief Krediet.

Hoe ziet een dagdeel voor aan Adviseur Kantoren eruit?
- De ING-vestiging wordt geopend
- Bij de dagstart worden de rollen en de taken verdeeld
- en weet je dus of je floormanager, host, adviseur of kasmedewerker bent
- Bezoekers aan het ING-kantoor worden gastvrij ontvangen
- De kas wordt beheerd en er worden transacties gedaan
- Balie en gastruimtes worden representatief gehouden
- Overige administratieve, commerciële en ondersteunende werkzaamheden worden opgepakt
Image result for ing leeuw

Over het bedrijf

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING Bank bedient meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen met circa 110.000 medewerkers. Doel van ING Bank is klanten verder helpen met hun financiële toekomst. ING is betrokken, professioneel en transparant. Daarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemend.

Als Adviseur Particulieren wordt je een veelzijdig inwerktraject aangeboden, waarin je binnen 3 maanden wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Je hebt een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving. En naast een uitstekend startsalaris van (schaal 7) € 14,86 bruto per uur (met doorgroei tot schaal 10), 100% reiskostenvergoeding, en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden! Wat dacht je verder van de mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training, zoals bijvoorbeeld het behalen van meerdere Wft-certificaten? Manpower is regelmatig op zoek naar commerciële toppers die van deze functie een succes willen maken. Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond Amsterdam, Alkmaar, Amstelveen, Zaanstad, Hoorn of regio IJmond, solliciteer dan snel!

Wat maakt werken bij ING extra aantrekkelijk?
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen! Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling!

Startdatum voor deze functie is in overleg (liefst op korte termijn), en een selectie-avond maakt deel uit van de procedure (zie video).

Functie eisen


Wie ben jij?
Je bent betrokken en deskundig. Voorwaarde voor succes is dat je verbinding maakt met klanten, naar hun verhaal luistert en écht meedenkt. Je neemt tenslotte alleen advies aan van iemand die je vertrouwt.
Dynamiek en afwisseling: dat geeft je energie. Je ziet iedere dag kansen voor verbetering en neemt zelf initiatief. Jij begrijpt heel goed waar ING voor staat. Je vindt het logisch dat het belang van klanten voorop staat. Je bent flexibel, je kunt goed overweg met verschillende typen klanten en verschillende vragen.
Kortom…met jouw warmte, expertise en persoonlijke touch help je klanten in hun kracht te zetten. Elke dag weer!

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:
- Diploma op minimaal HBO-niveau
- Ervaring in een commerciële face to face-rol en bij voorkeur in de hospitality
- Kennis van en/of affiniteit met Finance
- Een geldig Wft basis-certificaat (pré) of in staat dit snel (op kosten van Manpower) te behalen

Financieel Adviseur Kantoren Particulieren ING Amsterdam Amstelveen Alkmaar Hoorn