Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Werken bij ING Rotterdam en omgeving Zuid-Holland als Adviseur Kantoren

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zuid-Holland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zuid-Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Wie in Zuid-Holland is geboren, voelt zich nooit verloren. Een spreekwoord dat aangeeft dat Zuid-Hollanders bekendstaan om hun openheid, vriendelijkheid en ruimdenkendheid. Eigenschappen die goed van pas komen in de rol van Adviseur Kantoren bij de ING in deze provincie!

Dus woon jij in de buurt van havenstad Rotterdam, achter de duinen in Den Haag, in een van de Drechtsteden of bij het Delftse Blauw? Dan heeft Manpower goed nieuws voor jou! Voor heel de regio Zuid-Holland zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe financiële toppers die de rol van Adviseur Kantoren in een ING-kantoor gaan vervullen.

Bij een gastvrije ontvangst in de Bankhal hoort natuurlijk ook het oprecht luisteren naar klanten, en tevens hen interesseren voor nieuwe of andere diensten en producten. Het opvolgen van acties wordt door jou gemonitord, je streeft naar maximale klanttevredenheid en naar een goede balans tussen de belangen van klanten/prospects klanten en ING.

Als Adviseur Kantoren ben jij het visitekaartje van ING! Je ontvangt bezoekers gastvrij en samen met je team fungeer je als schakel tussen de klant, ING en de collega's van bijvoorbeeld de afdelingen Relatiebeheer en Hypotheken. Behalve dienstverlenende werkzaamheden houd jij je bezig met onder meer klachtbehandeling, administratieve werkzaamheden, kaswerkzaamheden en zorg je voor de representativiteit van het kantoor.

Kortom, de functie van Adviseur van de Toekomst, zoals deze rol bij ING in de wandelgangen ook wel wordt genoemd, kent een heel afwisselend en uitdagend takenpakket. Als Financieel Adviseur bij de ING in bijvoorbeeld de regio Rijnmond, Katwijk, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer of Gouda heb je dagelijks contact met mensen die een bezoek brengen aan het kantoor.

Dus vind jij servicegerichtheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend? Zet jij voor de klant altijd dat stapje extra en blink jij uit in adviesvaardigheden en deskundigheid? Begrijp jij wat het is om je welkom te voelen en spreken dynamiek en commercie jou aan? Dan heeft Manpower voor jou een baan als Adviseur Particulieren / Kantoren bij de ING in Zuid-Holland!

Een aantal dagelijks terugkerende werkzaamheden:

- Het creëren van extra en nieuwe kansen voor ING
- Het gastvrij ontvangen van bezoekers aan het ING-kantoor
- Het beheren van de kas en het doen van transacties
- Het openen en sluiten van de ING-vestiging
- Het representatief houden van de balie en de gastruimtes
- Het verrichten van overige administratieve, commerciële en ondersteunende
werkzaamheden

Over het bedrijf

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING Bank bedient meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen met circa 110.000 medewerkers. Doel van ING Bank is klanten verder helpen met hun financiële toekomst. ING is betrokken, professioneel en transparant. Daarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemend.

Als Adviseur Kantoren/Particulieren mag je rekenen op een veelzijdig inwerktraject, waarin je binnen 3 maanden wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Verder biedt ING volop mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training, zoals het behalen van meerdere Wft's!

Wat werken bij ING nóg leuker maakt?
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen! Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling!

En naast een uitstekend schaal 7-startsalaris van 14,86 bruto per uur met doorgroeimogelijjgeid tot en met schaal 10 en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden! Bovendien biedt ING 100% reiskostenvergoeding. Manpower is regelmatig op zoek naar commerciële toppers die van deze functie een succes willen maken! Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Leiden of Gouda, solliciteer dan snel!

Startdatum voor deze functie is in overleg (liefst op korte termijn), en een selectie-avond maakt deel uit van de procedure (zie video).

Functie eisen


Wie ben jij?

• Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar (32 uur is in overleg mogelijk)
• Je gaat akkoord met het uitstekende startsalaris van 14,86 euro bruto per uur
• Je stelt je ondernemend op en denkt in kansen
• Je bent klantgericht, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je staat bekend als een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je bent initiatiefrijk, flexibel en proactief

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

- Kennis van en/of affiniteit op het gebied van financiën
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
- Bij voorkeur in het bezit van een geldig Wft basis-certificaat
- Diploma op minimaal HBO-niveau
- Ervaring op administratief gebied en eventueel als gastheer/-vrouw

Ben jij ING? Solliciteer dan vandaag nog!

Werken bij ING Rotterdam en omgeving Zuid-Holland als Adviseur Kantoren