Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Aan de slag als financieel adviseur bij ING Amersfoort en omgeving

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Utrecht
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Utrecht
Vacature kenmerken

Over de functie

Precies in het midden van Nederland ligt Amersfoort. Een centraal gelegen stad die heel wat te bieden heeft: een historisch stadshart, een mooie dierentuin, een groot winkelcentrum waar je naar hartenlust kan shoppen en tal van gezellige uitgaansgelegenheden.Image result for ING Op een steenworp afstand tref je het Henschotermeer en de Soestduinen, locaties die je onmiddellijk een vakantiegevoel bezorgen.
Het is dus niet verbazingwekkend dat de mensen in deze regio bekend staan om hun vriendelijke, veelzijdige en tolerante aard. Eigenschappen die ING graag terugziet in de nieuwe Adviseur Kantoren bij een van de vestigingen binnen rayon Amersfoort: Soest, Leusden, Amersfoort Utrechtseweg, Voorschoten, Amersfoort De Beurs, en Nijkerk.

De functie van Adviseur van de Toekomst, zoals deze rol bij ING in de wandelgangen ook wel wordt genoemd, kent een heel afwisselend en uitdagend takenpakket. Als Financieel Adviseur bij de ING heb je dagelijks contact met mensen die een bezoek brengen aan het kantoor. Als Adviseur Kantoren ben jij het visitekaartje van ING! Je ontvangt bezoekers gastvrij en samen met je team fungeer je als schakel tussen de klant, ING en de collega's van bijvoorbeeld de afdelingen Relatiebeheer en Hypotheken.

Bij een gastvrije ontvangst in de Bankhal hoort natuurlijk ook het oprecht luisteren naar klanten, en tevens hen interesseren voor nieuwe of andere diensten en producten. Het opvolgen van acties wordt door jou gemonitord, je streeft naar maximale klanttevredenheid en naar een goede balans tussen de belangen van klanten/prospects en ING.

Behalve dienstverlenende werkzaamheden houd jij je bezig met onder meer klachtbehandeling, administratieve werkzaamheden, kaswerkzaamheden en zorg je voor de representativiteit van het kantoor.
Dus vind jij servicegerichtheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend? Zet jij voor de klant altijd dat stapje extra en blink jij uit in adviesvaardigheden en deskundigheid? Begrijp jij wat het is om je welkom te voelen en spreken dynamiek en commercie jou aan? Let dan op, want Manpower zoekt regelmatig mensen die als Adviseur Particulieren / Kantoren bij de ING in Midden-Nederland aan de slag gaan!

Een aantal dagelijks terugkerende werkzaamheden:
- Het openen en sluiten van de ING-vestiging
- Het creëren van extra en nieuwe kansen voor ING
- Het gastvrij ontvangen van bezoekers aan het ING-kantoor
- Het beheren van de kas en het doen van transacties
- Het representatief houden van de balie en de gastruimtes
- Het verrichten van overige administratieve, commerciële en ondersteunende werkzaamheden

Over het bedrijf

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING Bank bedient meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen met circa 110.000 medewerkers. Doel van ING Bank is klanten verder helpen met hun financiële toekomst. ING is betrokken, professioneel en transparant. Daarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemend.

Daarom wil je werken bij ING: Als Adviseur Kantoren/Particulieren mag je rekenen op een veelzijdig inwerktraject, waarin je binnen 3 maanden wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Verder biedt ING volop mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training, bijvoorbeeld het behalen van meerdere Wft-certificaten op kosten van Manpower! En naast een uitstekend schaal 7-startsalaris van € 14,86 bruto per uur (met doorgroei tot en met schaal 10 in dezelfde functie) en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden! Vergeet daarnaast ook niet de reiskostenvergoeding van 100%.
Manpower is regelmatig op zoek naar commerciële toppers die van deze functie een succes willen maken! Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond Amersfoort, Utrecht, Voorschoten, Soest, Leusden of Nijkerk, solliciteer dan snel!

Startdatum voor deze functie is in overleg, en een selectie-avond maakt deel uit van de procedure (zie video).

Functie eisen


Wie ben jij?

• Je staat bekend als een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je bent initiatiefrijk, flexibel en proactief
• Je bent bij voorkeur 36/40 uur per week beschikbaar (32 uur is bespreekbaar)
• Je stelt je commercieel en ondernemend op en denkt in kansen
• Je bent klantgericht, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

- Diploma op minimaal HBO-niveau
- Ervaring in een commerciële face to face-rol en bij voorkeur in de hospitality
- Kennis van en/of affiniteit met Finance
- Een geldig Wft basis-certificaat (pré) of in staat dit snel (op kosten van Manpower) te behalen

Ben jij ING? Solliciteer dan vandaag nog!

Aan de slag als financieel adviseur bij ING Amersfoort en omgeving