Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker export Engels AkzoNobel Arnhem

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Gelderland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Gelderland
Vacature kenmerken

Over de functie

Als customer service medewerker export heb jij minimaal een HBO diploma en een jaar werkervaring met customer service werkzaamheden. Je beheerst de Engelse taal uitstekend zodat jij ook klantgesprekken in het Engels kan voeren. Verder heb je kennis van SAP, ben je proactief en accuraat. Is het bovenstaande herkenbaar? Dan is uitzendbureau Manpower op zoek naar jou!

Voor AkzoNobel in Arnhem zijn wij op zoek naar een fulltime customer service medewerker.

Werkzaamheden
Het werk bestaat uit het opnemen van orders die deels per telefoon maar steeds vaker per mail of via digitale bestelformulieren binnen komen. Je zet elke order in het bedrijfssysteem (wij werken met SAP) en zet de bestelling in gang. Dit betekent dat je accuraat moet werken om de producten, hoeveelheden, besteldata, vervoerswijze en nog veel meer variabelen op de juiste manier in te voeren. Vervolgens houd je het proces in de gaten en zorg je voor een goede afwikkeling, tot en met de facturatie en betaling. In dit 'order to cash'-proces komen soms extra instructies en bijzondere wensen langs of lopen dingen niet helemaal zoals bedoeld. Het is dan aan jou om contact op te nemen met betrokkenen in het proces, zoals Logistiek, Sales en Marketing, Informatie Management, Credit Control en Accounting, externe agenten en transporteurs, en natuurlijk de klanten, voor wie jij hét aanspreekpunt bent. Het is hollen of stilstaan in deze functie, maar vooral hollen.

Over het bedrijf

De business unit Industrial Chemicals van AkzoNobel produceert en verkoopt wereldwijd miljoenen tonnen grondstoffen en halffabricaten voor de chemische industrie. Van bulkzout voor de eigen chloorfabrieken via hulpstoffen voor de industrie tot de bekende potjes Jozo consumptiezout. Een zeer complex geheel van processen, in de productie, maar net zo goed in verkoop en logistiek. Het gaat letterlijk alle kanten op. Binnen Sales Operations houdt de centrale afdeling Customer Service het overzicht. Voor een perfecte afhandeling van het opnemen, verzamelen, verzenden en factureren van bestellingen uit de hele wereld. Een boeiende werkomgeving voor een commercieel talentvolle en leergierige HBO'er. Het team waarin je komt te werken is heeft een gevarieerde samenstelling en bestaat uit ongeveer 12 collega’s.

Als fulltime customer service medewerker werk je in dagdiensten van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur.

Wat bieden wij jou
- Startsalaris tussen de 13,89 en 16 euro bruto per uur
- Reiskostenvergoeding van maximaal 8,26 euro per gewerkte dag (afhankelijk van reisafstand en vanaf 9 km enkele reis)
- Fulltime baan van 40 uur per week

Functie eisen

Om voor de vacature fulltime customer service medewerker in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij voldoet aan de onderstaande eisen.
- Jij hebt minimaal een HBO diploma
- Jij hebt minimaal 1 jaar werkervaring met customer service werkzaamheden
- Jij hebt ervaring met export
- Jij hebt kennis van SAP
- Jij bent accuraat en proactief
- Jij werkt graag geconcentreerd en weet het hoofd koel te houden wanneer problemen voor klanten opgelost moeten worden
- Jij beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (klanten komen uit heel de wereld, je zal dus veel gesprekken in het Engels voeren)
- Jij woont binnen een straal van 60 km om Arnhem in bijvoorbeeld (de omgeving van) Nijmegen, Apeldoorn, Amersfoort of Deventer

Startdatum
Deze functie start in overleg met jou zo spoedig mogelijk.

Hoe kom jij het snelst in aanmerking voor deze baan?
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten)
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch of live interview (op Manpower vestiging)

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar. We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Customer service medewerker export Engels AkzoNobel Arnhem