Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Opleiding met baangarantie van belader naar heftruckchauffeur Breda

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Wil jij binnen 5 dagen omgeschoold worden van belader naar heftruckchauffeur met baangarantie? Werk jij of heb jij gewerkt buiten op de vuilniswagen als belader? Wil je nu de winter er aan komt weer binnen gaan werken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen met solliciteren? Laat je omscholen tot heftruckchauffeur bij de Manpower Logistics Academy!

Heftruckchauffeur zijn past perfect in jouw plaatje, omdat jij als belader al veel fysiek werk hebt gedaan. Je bent gewend aan hard werken, maar houdt ook van gezelligheid. Daarnaast heb je misschien ook al wel ervaring opgedaan met het besturen van de vuilniswagen.

Hoezo past heftruckchauffeur worden bij jou?
Als heftruckchauffeur gebruik jij een heftruck om zware goederen te tillen, vaak gaat dit om het inladen en uitladen van voertuigen. Je laadt deze veilig uit en rijdt ermee naar het magazijn. Daarnaast help je vaak met het in- en uitpakken van de goederen.

Waarom wil je heftruckchauffeur worden?
Als heftruckchauffeur werk je hard, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je functie is afwisselend, maar vaak ook gezellig samen met je collega’s. Je ontvangt een goed salaris en wanneer je in ploegen werkt, krijg je ook vaak hoge toeslagen!

Bij de Manpower Logistics Academy staat jouw ontwikkeling centraal. Je haalt binnen 5 werkdagen 3 certificaten: heftruck, reachtruck en EPT. Jouw opleiding bestaat uit een dag theorie en 4 dagen praktijkopleiding. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je een officieel certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

En wat dan?
Wanneer jij met jouw opleiding bezig bent zijn wij ondertussen druk op zoek naar een geschikte baan voor jou. Het doel is om jou binnen 4 weken aan een baan te helpen in jouw regio. Lukt dit? Dan vragen wij jou oom 25% van opleidingsbedrag (200 euro in 8 termijnen) terug te betalen. Lukt dit niet? Dan heb je alle certificaten gratis behaald.

Wanneer kom je in aanmerking?
Als belader ben jij al gewend aan fysiek werk. Bij het werken in het magazijn komen hier nog een aantal andere belangrijke eisen bij kijken:
- Je bent flexibel in je werktijden
- Je bent bereid om in ploegen te werken
- Je beschik over je eigen vervoer
- Je bent fulltime beschikbaar

Interesse?
Meld je dan snel aan en werk binnenkort bij een grote klant van Manpower!

Opleiding met baangarantie van belader naar heftruckchauffeur Breda