Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Kwaliteitsmedewerker wasserij Rentex Elsloo

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Limburg
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Limburg
Vacature kenmerken

Over de functie

Ben jij altijd actief bezig en wil jij graag bijdragen aan een tevreden klant? Dit kan door te gaan werken bij Rentex! Voor Rentex / Nedlin in Stein is uitzendbureau Manpower op zoek naar medewerkers voor in de wasserij.

Werken bij Rentex
Bij Rentex / Nedlin komt was binnen van voornamelijk horeca en zorg. Deze was wordt bij Rentex en Nedlin gesorteerd, gewassen, gestreken, gevouwen en weer terug verzonden naar onze klant. De klant verwacht natuurlijk dat de was weer spik en span is. Ook verwacht de klant dat deze op de juiste manier gevouwen of klaargelegd is.

Jij gaat in deze functie op één van de afdelingen werken en wordt, samen met je collega's, verantwoordelijk voor een onderdeel van het proces.

Wat krijg je voor werken bij Rentex
Wanneer je start met werken krijg je een “on the job” training. Je kunt in deze functie voor langere tijd aan het werk, na 2 jaar uitzenden is er kans op een contract bij Nedlin of Rentex zelf. Daarnaast biedt Manpower jou:
- Salaris van 9,86 tot 10,14 euro bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder)
- Reiskostenvergoeding van 13 cent per kilometer (vanaf 5 kilometer enkele reis)
- Toeslag voor werken op bijzondere uren, vanaf 19.00 uur en op zaterdag 22% en na 20.00 uur 45%
- Parttime baan voor gemiddeld 20 tot maximaal 30 uur per week

Over het bedrijf

Je gaat werken voor Rentex of Nedlin in Elsloo. Rentex Awé is een vooraanstaand specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. De activiteiten van Rentex Awé zijn gericht op een integrale dienstverlening ten behoeve van hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven in binnen- en buitenland. De Rentex Awé groep wordt gevormd door 3 productiebedrijven waar ca. 375 medewerkers werkzaam zijn.
Op de locatie Stein wordt wekelijks 450.000 KG wasgoed verwerkt waaronder 150.000 kledingstukken. Rentex is één van de modernste industriële wasserijen in de Benelux. Bij het werken bij Rentex staat centraal: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëncy.

Wanneer ga je werken
Bij Rentex / Nedlin wordt van maandag tot en met vrijdag gewerkt tussen 06.00 en 22.00 uur. Er wordt van jou flexibiliteit gevraagd in jouw werktijden en dagen. Je werkt voor gemiddeld 20 tot 25 uur per week, waarbij het mogelijk is om 1 of 2 vaste vrije dagen in te plannen. Je werkt de ene week in de ochtend en de andere week in de middag. Incidenteel wordt er ook op zaterdagochtend gewerkt.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou
- Jij hebt ervaring in een functie waarbij jij de hele dag actief bezig bent, bijvoorbeeld in de productie, logistiek, horeca, schoonmaak of als vakkenvuller
- Jij bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur
- Jij beschikt over een proactieve houding en werkt accuraat en secuur
- Jij beschikt over eigen vervoer naar de locatie
- Jij woont in Midden of Zuid Limburg of net over de grens met België en Duitsland, bijvoorbeeld in Heerlen, Maastricht, Roermond of Maasmechelen

Startdatum
Je kunt in deze functie per direct beginnen.

De sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten)
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch interview
- Live interview en mogelijk sollicitatiegesprek opdrachtgever

Kwaliteitsmedewerker wasserij Rentex Elsloo