Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Expeditiemedewerker wasserij Rentex Elsloo

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Limburg
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Limburg
Vacature kenmerken

Over de functie

Jij zit vol energie en bent op zoek naar een actieve functie. Een functie waarbij jij jouw talent voor nauwkeurig werken kan inzetten en waar jij aan het eind van de dag voldaan naar huis toe kan. Zoek jij zo'n functie? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar medewerkers voor Rentex / Nedlin, een industriële wasserij, in Stein.

Werkzaamheden
Als expeditiemedewerker ben jij actief in de laatste stap van het proces voordat de was schoon het gebouw verlaat. Jij zorgt dat de was verzendklaar is, zodat deze weer schoon en fris terug kan naar de zorginstellingen, ziekenhuizen, horeca, etc.

Over het bedrijf

Rentex Awé is een specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. Zij doen dit vooral voor hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven in binnen- en buitenland. De activiteiten bestaan uit het leasen en reinigen van textiel/ kleding en het verzorgen van de logistieke afhandeling hiervan. De Rentex Awé groep wordt gevormd door 3 productiebedrijven waar ca. 375 medewerkers werkzaam zijn.
Op de locatie Stein wordt wekelijks 450.000 KG wasgoed verwerkt waaronder 150.000 kledingstukken. Rentex Awé is een groeiende organisatie die zich in de dienstverlening t.b.v. haar klanten weet te onderscheiden door inzet van uiterst moderne productietechnieken en het samenspel hiervan met de mens in de organisatie. Het is daarmee een van de modernste industriële wasserijen in de Benelux. Kernwaarden hierbij zijn: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëncy.

Bij Rentex wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 06.00 en 22.00 uur, flexibiliteit is hierin gewenst. Incidenteel wordt er op zaterdagochtend gewerkt. Je gaat gemiddeld 20 uur per week werken, tot maximaal 30 uur. De ene week zul je 's ochtends ingepland worden en de andere week in de middag/avond. Het is mogelijk om 1 of 2 vaste dagen per week een roostervrije dag in te plannen.

Wat bieden wij jou
- Salaris van 10,14 euro bruto per uur, vanaf 23 jaar en ouder
- Reiskostenvergoeding van 13 eurocent per kilometer (vanaf 5 kilometer enkele reis)
- Toeslag voor werken op bijzondere uren, na 19.00 uur en op zaterdag 22% en na 20.00 uur 45%
- Functie voor langere tijd, na 2 jaar uitzenden kans op een contract bij de opdrachtgever
- On the job training wanneer je start met werken

Functie eisen

In deze functie is het van belang dat jij het leuk vindt om actief bezig te zijn. Je hebt hier ook al ervaring in, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, productiemedewerker, vakkenvuller of horeca. Je kunt accuraat en secuur werken en vindt het leuk om te werken met gestelde doelen. Hiernaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:
- Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur
- Je bent bereid om op wisselende tijden te werken
- Je beschikt over eigen vervoer naar de locatie
- Je woont in Midden of Zuid Limburg of vlak over de grens met België of Duitsland, bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen, Roermond of Maasmechelen

Startdatum
In deze functie kun je per direct beginnen.

Hoe kom jij het snelst in aanmerking voor de baan?
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten)
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch of live interview (op Manpower vestiging)
- Sollicitatiegesprek opdrachtgever

Expeditiemedewerker wasserij Rentex Elsloo