Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Expeditiemedewerker magazijn Syncreon Waalwijk

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Jij hebt een talent voor nauwkeurig en zorgvuldig werken. Jij kunt zelfstandig werken, maar weet ook hoe je samenwerkt in een team om een gezamenlijke doel te bereiken. Daarnaast hecht je veel waarde aan samenwerken, afwisselende werkzaamheden en doorgroeien in je functie. Omschrijven we jou? Lees dan snel verder!

Voor Syncreon in Waalwijk is uitzendbureau Manpower op zoek naar expeditiemedewerkers.

Werkzaamheden
In deze functie werk je in de expeditie samen met je collega’s en zijn jullie verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van inkomende goederen.

Eerst worden de inkomende goederen uitgesorteerd en nageteld. Zodra dit allemaal klopt, worden de elektronicaproducten samengesteld. Hierbij is het belangrijk dat je zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat. Als de producten klaar zijn, verplaats je ze naar de juiste locatie in het magazijn (indien nodig doe je dit met een heftruck of reachtruck).

Vervolgens pak je de producten in en zorg je ervoor dat ze verzendklaar zijn. Het laden en lossen van goederen behoort ook tot jouw werkzaamheden.

Tijdens je werkzaamheden maak je gebruik van verschillende werkinstructies. Omdat de voertaal binnen Syncreon Engels is, zijn deze werkinstructies ook in het Engels en is het van belang dat je deze taal goed beheerst.

Ben je in het bezit van een EPT, heftruck-, reachtruck- of hoogbouwtruck certificaat? Dan zijn er voor jou mogelijkheden om bepaalde taken uit te voeren met deze trucks.

Over het bedrijf

Syncreon is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in opslag en overslag van producten zoals consumentenelektronica. Dit bedrijf biedt jou een flexibele functie en de mogelijkheid om te groeien. Zo kun je via Manpower een EPT-, heftruck- of reachtruckcertificaat behalen en doorgroeien naar de functie van heftruck- of reachtruckchauffeur.

Werktijden en ploegentoeslagen
In het magazijn wordt gewerkt in ploegendiensten. De werktijden kunnen verschillen per ploeg, per afdeling en per dag. Er wordt daarom van je verwacht dat je flexibel bent in je werktijden. Deze flexibiliteit wordt uiteraard beloond met een goede ploegentoeslag:
2 ploegendienst (vroeg - laat): 8,75%
2 ploegendienst (dag - nacht): 11,25%
3 ploegendienst (vroeg - laat - nacht): 13,75%

Uitzendcontract
Manpower biedt jou een baan bij Syncreon, een internationale belangrijke speler in de logistiek. Je krijgt een uitzendcontract aangeboden.

Salaris
Je ontvangt een uurloon van 9,38 euro bruto en een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km (max. 6,00 euro netto per dag).
Ben je in het bezit van een EPT, heftruck-, reachtruck- of hoogbouwtruck certificaat? Dan ligt het bruto uurloon iets hoger.

Functie eisen

Manpower is op zoek naar flexibele en gemotiveerde expeditiemedewerkers die voldoen aan de volgende functie-eisen:
- Jij bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten, bij voorkeur heb je al ervaring met zwaar werk in jouw (eerdere) functie als magazijnmedewerker, logistiek medewerker, productiemedewerker of orderpicker
- Jij bent flexibel inzetbaar qua werkuren (verschillende ploegendiensten) en vindt het niet erg om, indien nodig, tijdens feestdagen, weekenden en in de avonduren te werken
- Jij bent fulltime beschikbaar
- Jij spreekt goed Engels en kunt werkinstructies in het Engels lezen
- Jij woont maximaal 50 km bij Waalwijk vandaan, zoals Breda, Oosterhout, Den Bosch of Tilburg
- Jij bent in het bezit van eigen vervoer om op de werklocatie te komen (fiets, scooter, auto)

Startdatum vacature
In deze functie start je zo snel mogelijk.

Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature? Reageer dan snel via de button ''solliciteer direct''.

Sollicitatieprocedure
- Online solliciteren via de oranje knop ''solliciteer direct''
- Maken van een online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten via de mail)
- Maak deze vragenlijst zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Telefonisch interview
- Sollicitatiegesprek bij Manpower vestiging

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

Expeditiemedewerker magazijn Syncreon Waalwijk