Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Was sorteerder Rentex Elsloo – vast contract

 • Vestiging: CoRE - 102
 • Regio:
  • Limburg
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: CoRE - 102
 • Regio:
  • Limburg
Vacature kenmerken

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen, vind je het niet erg om de hele dag te staan en hou je van zwaar werk? Ben je op zoek naar een parttime baan en wil jij graag aan de slag in een wasserij in de productie? Lees dan snel verder!

Voor Rentex / Nedlin in Stein is uitzendbureau Manpower op zoek naar was sorteerders.

Wat ga je doen
Als was sorteerder ben jij er verantwoordelijk dat de was die binnenkomt gesorteerd wordt, voordat deze door machines gewassen wordt. De was die binnenkomt is voornamelijk van zorginstellingen of horeca. Jouw werk voer je uit in een omgeving waar voornamelijk mannen werken in een ruime productiehal.

Over het bedrijf

Rentex Awé is als familiebedrijf opgericht in 1952 en gespecialiseerd in de reiniging en verhuur van linnen en kleding. Er zijn drie locaties met elk hun eigen specialisatie: Rentex Stein verzorgt de was van voornamelijk ziekenhuizen en verzorgingshuizen, Nedlin Stein verzorgt de was van horeca en Rentex Hoensbroek zorgt voor bedrijfskleding en persoonsgebonden kleding. In totaal werken er zo’n 375 medewerkers. Op de locatie in Stein wordt door deze medewerkers wekelijks 150.000 stukken gewassen. Centraal in het werk staat: leverbetrouwbaarheid, service en efficiency.

Wat biedt Manpower jou?
- Salaris van 10,14 euro bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder)
- Toeslag voor werken op bijzondere uren na 19.00 uur en op zaterdag 22% en na 20.00 uur 45%
- Functie voor langere tijd met kans op een vast contract
- Reiskostenvergoeding van 13 cent per kilometer
- On the job training wanneer je start met werken
- Voldoende parkeergelegenheid bij het moderne gebouw

Bij Rentex wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 22.00 uur. Wij verwachten van jou dat je flexibel beschikbaar bent tussen deze tijden. Je gaat gemiddeld 20 uur per week werken tot maximaal 30 uur. Je werkt de ene week in de ochtend en de andere week in de middag. Het is mogelijk om 1 of 2 vaste dagen per week een roostervrije dag in te planten. Incidenteel wordt er ook op zaterdagochtend gewerkt.

Functie eisen

Wat maakt jou een goede collega?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar aanpakkers, die bij voorkeur al eerder ervaring hebben opgedaan in productie, logistiek, horeca of schoonmaak (een “staand” beroep). Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur. Je kunt omgaan met gestelde doelen en werkt accuraat. Om op tijd op de werklocatie te kunnen zijn woon jij in midden of zuid Limburg of net over de grens met België of Duitsland (bijvoorbeeld, Maastricht, Heerlen of Genk) en heb jij eigen vervoer naar de locatie.

Startdatum
In deze functie kun je per direct beginnen.

Hoe kom jij het snelst in aanmerking voor de baan?
- Online solliciteren via de oranje knop "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst (deze ontvang jij binnen enkele minuten)
- Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch interview
- Live interview en mogelijk sollicitatiegesprek opdrachtgever

Was sorteerder Rentex Elsloo – vast contract