Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel Adviseur Bankhal ING Alkmaar en Heemskerk

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Holland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Noord-Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Denk je eens in: je bent te gast op je eigen feest. Hoe zou dat volgens jou dan georganiseerd moeten zijn? Je nadert de deuren, die soepel openzwaaien. Je eerste voet op de mat, die uiteraard schoon is. Aangename temperatuur, neutrale geur. Zachte achtergrondmuziek. So far, so good. Nog voordat je zoekend rond kan kijken, komt er een vriendelijk kijkend persoon op je af. Met een uitnodigend gebaar word je welkom geheten en wordt je koffie aangeboden. Wat uiteraard in een echt kopje geserveerd wordt in plaats van in een papieren bekertje. Na een korte introductie neem je plaats, en korte tijd daarna word je begroet door de volgende professional.

Klinkt dit goed? Mooi, want dat welkome en professionele gevoel wil ING bieden aan iedereen die een ING-bankhal betreedt. Daarvoor is Manpower op zoek naar mensen die het visitekaartje van ING willen zijn. Stroomt gastvrijheid door jouw aderen en ben jij een natuurlijke multitasker? Dan beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ga jij moeiteloos het gesprek aan met je bezoekers, ongeacht achtergrond, functie of reden van bezoek. Tussendoor signaleer je extra kansen voor ING omdat je goed kan luisteren en empathisch ingesteld bent.

De volgende zaken maken van elke werkdag een feestje:

" Het gastvrij ontvangen van klanten en prospects
" Het opnemen van de wensen van deze bezoekers
" Het op gang houden van een gesprek aangaande klantspecifieke bankzaken
" Het professioneel beantwoorden van vragen en het eventuele ontzorgen van de klanten
" Het zorgen voor de juiste opvolging door andere ING-collega's
Image result for ING

Over het bedrijf

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING Bank bedient meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen met circa 110.000 medewerkers. Doel van ING Bank is klanten verder helpen met hun financiële toekomst. ING is betrokken, professioneel en transparant. Daarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemend.
Startdatum is in overleg; een selectie-avond (22 november/13 december 2016 in Hoofddorp) maakt deel uit van de procedure.

Functie eisen


Jij verhoogt de feestvreugde door:

* Een geldig Wft basis certificaat (pré)
* Ervaring in de bancaire sector en eventueel in de hospitality/horeca
* Recente referenties

En jij bent volledig party-proof met:

* Een diploma op minimaal HBO-niveau
* Ervaring met face to face-contact in een commerciële rol
* Beschikbaarheid op koopavonden en zaterdagen
* Een adres in (de buurt van) Alkmaar
* Affiniteit met Finance en een gezonde drive!

Werken bij ING is een feest op zich! ING biedt een interessante, dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om overige Wft-certificaten te behalen en word je opgeleid tot volwaardig bankadviseur. Je komt te werken in een hecht team dat samen verantwoordelijk is voor het verder verstevigen van de positie van ING als huisbankier voor klanten. Ben jij die hartelijke host en maak jij van elk feest een succes? Solliciteer dan vandaag nog via de rode solliciteerbutton!

Financieel Adviseur Bankhal ING Alkmaar en Heemskerk