Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vacature productiemedewerker in Helmond

 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • VMBO, LBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Het bedrijf is gevestigd in Helmond. Je werkt hier als productiemedewerker in een verspanende organisatie. Producten die je verwerkt zal je terugvinden in machines van o.a. ASML. Hoogwaardige mooie producten waar jij je steentje aan bijdraagt!

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Jij:
- bent verantwoordelijk voor de afwerking van producten van graniet
- schuurt seriematig en machinaal de producten op de juiste afmetingen (leppen)
- voert controle uit op de producten die je hebt afgewerkt

Over het bedrijf

NTS Botech is een high-tech bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van uiterst nauwkeurige machinecomponenten en samenstellingen. Ze hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van fabriceren en samenstellen van producten uit (natuurlijk) graniet, metaal, vezelversterkte materialen, keramiek en combinaties hiervan. Het bedrijf is gelegen in Helmond en makkelijk bereikbaar.

Functie eisen

Jij hebt:
- ervaring als productiemedewerker in een technische omgeving
- bij voorkeur een technische opleiding afgerond

Jij bent:
- in staat om fysiek zwaarder werk aan te pakken
- werkzaam in dagdienst
- een echte teamplayer en nauwkeurig

Wij als bemiddelaar
Manpower Techniek is een zelfstandig onderdeel van Manpower. Onze consultants hebben zich volledig toegelegd op de technische sector, een echte specialist.

Wij zijn specialist op het gebied van Verspaning (Functies: CNC Draaien & Frezen incl. programmeren) en de Machinebranche (Functies: Machinebouwer, Inbedrijfsteller, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, Servicemonteur). Binnen de Machinebranche richten wij ons op de gebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij bieden de mogelijkheid van een jaarcontract, inclusief pensioen vanaf de eerste dag en zijn persoonlijk betrokken bij jouw individuele wensen en ambities, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Hiervoor maken wij met jou een ontwikkel- en opleidingsplan met een opleidingsbudget ter waarde van € 1000, -

Wij treden hierin op als persoonlijke loopbaancoach en begeleiden jou naar de leukste banen bij de beste opdrachtgevers.

Vacature productiemedewerker in Helmond