Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Werken bij ING Apeldoorn Gelderland als Financieel Adviseur Kantoren

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Gelderland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Gelderland
Vacature kenmerken

Over de functie

Gelderland levert je mooie streken, denk alleen al maar aan de Betuwe, de Veluwe en het Land van Maas en Waal. Maar de grootste provincie van Nederland staat ook bekend als dé wandel- en fietsprovincie, waar je altijd kan rekenen op de uitzonderlijke gastvrijheid van de inwoners. Niet alleen op de terrassen en andere horeca-gelegenheden, maar ook tijdens evenementen als de Zevenheuvelenloop en de Marikenloop; hardlopers uit het hele land worden langs de route uitbundig aangemoedigd door plaatselijke bewoners.

Deze sportiviteit, spontaniteit en gastvrijheid is wat we bij ING graag terugzien in de Adviseur Kantoren. Dus spreekt dit je aan en woon jij in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Nijkerk, Ede, Wageningen, Putten of Harderwijk? Dan is dit je kans: Manpower is regelmatig op zoek naar financieel onderlegde toppers die de functie van Adviseur Kantoren in een ING-kantoor gaan vervullen.

Wanneer je aan de slag gaat als Adviseur Kantoren, dan ben je meer dan alleen het visitekaartje van ING. Je ontvangt bezoekers gastvrij en samen met je team fungeer je als schakel tussen de klant, ING en de collega's van bijvoorbeeld de afdelingen Hypotheken en Relatiebeheer. In deze dienstverlenende rol houd jij je bezig met onder meer klachtbehandeling, administratieve werkzaamheden, kaswerkzaamheden en daarnaast zorg je voor de representativiteit van het kantoor.

De functie van Adviseur van de Toekomst, zoals deze rol bij ING in de wandelgangen ook wel wordt genoemd, kent dus een heel afwisselend en uitdagend takenpakket. Als Financieel Adviseur bij de ING in bijvoorbeeld Arnhem of Apeldoorn heb je dagelijks contact met mensen die een bezoek brengen aan het kantoor.

Bij een gastvrije ontvangst hoort natuurlijk ook het oprecht luisteren naar klanten, de (onderliggende) behoefte van klanten achterhalen, en tevens hen interesseren voor nieuwe of andere diensten en producten. Het opvolgen van acties wordt door jou gemonitord, je streeft naar maximale klanttevredenheid en naar een goede balans tussen de belangen van (toekomstige) klanten en ING.

Dus zet jij voor de klant altijd dat stapje extra en blink jij uit in adviesvaardigheden en deskundigheid? Vind jij servicegerichtheid en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend? Begrijp jij wat het is om je welkom te voelen en spreken dynamiek en commercie jou aan? Dan heeft Manpower voor jou een baan als Adviseur Particulieren / Kantoren bij een van de ING-kantoren in Gelderland!

Een aantal dagelijks terugkerende werkzaamheden:

- Het gastvrij ontvangen van bezoekers aan het ING-kantoor
- Het beheren van de kas en het doen van transacties
- Het representatief houden van de balie en de gastruimtes
- Het verrichten van overige administratieve, commerciële en ondersteunende werkzaamheden
- Het openen en sluiten van de ING-vestiging
- Het creëren van extra en nieuwe kansen voor ING

Over het bedrijf

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING Bank bedient meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen met circa 110.000 medewerkers. Doel van ING Bank is klanten verder helpen met hun financiële toekomst. ING is betrokken, professioneel en transparant. Daarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemend.

Als Adviseur Kantoren/Particulieren mag je rekenen op een veelzijdig inwerktraject, waarin je binnen 3 maanden wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Verder biedt ING volop mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training. En naast een uitstekend startsalaris en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden! Manpower is regelmatig op zoek naar commerciële toppers die van deze functie een succes willen maken! Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem, Ede, Barneveld, Apeldoorn, Wageningen of Nijkerk, solliciteer dan snel!

Startdatum voor deze functie is in overleg, en een selectie-avond maakt deel uit van de procedure (zie video).

Functie eisen


Wie ben jij?

o Je stelt je ondernemend op en denkt in kansen
o Je bent klantgericht, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
o Je staat bekend als een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
o Je bent initiatiefrijk, flexibel en proactief
o Je gaat akkoord met het uitstekende startsalaris van 14,68 euro bruto per uur
o Je bent 40 uur per week beschikbaar (32 uur is in overleg mogelijk)

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

o Kennis van en/of affiniteit op het gebied van financiën
o Bij voorkeur in het bezit van een geldig Wft basis-certificaat
o Diploma op minimaal HBO-niveau
o Ervaring op administratief gebied en eventueel als gastheer/-vrouw

Ben jij ING? Solliciteer dan vandaag nog!

Werken bij ING Apeldoorn Gelderland als Financieel Adviseur Kantoren