Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Specialist Online Leren bij ManpowerGroup in Amsterdam

 • Vestiging: Experis B.V.
 • Regio:
  • Noord Holland
 • Opleidingsniveau:
  • WO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Experis B.V.
 • Regio:
  • Noord Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Voor het Learning and Development team (L&D) in Diemen zijn wij een op zoek naar een Specialist Online Leren die e-learing wil faciliteren voor collega’s werkzaam bij de diverse merken van de ManpowerGroup. Samen met collega’s uit het L&D team zorgen jullie voor de ontwikkeling, realisatie en implementatie van blended maatwerkprogramma’s. Jouw rol in het team is tweezijdig. Enerzijds ontwikkel je in samenwerking met experts uit de organisatie zelf het online trainingsaanbod en kennisbanken. Anderzijds adviseer en inspireer je continue trainers, management en collega’s op de inzet van online trainingsmogelijkheden zodat leren diverser, leuker en efficiënter wordt. Daarnaast gaat je hart sneller kloppen om de beweging van online- en blended leren met feiten en cijfers te onderbouwen want door middel van maandelijkse rapportages kun jij onder andere toelichten hoeveel trainingen er zijn afgenomen, hoe deze zijn ervaren, wat aandachtspunten zijn etc. Deze informatie drijft jou om te signaleren waar L&D zich op moet richten om continue te verbeteren en te innoveren.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.
 

Functie eisen

Als Specialist Online Leren werk je veel met experts uit de organisatie en interne opdrachtgevers voor het ontwikkelen van online trainingen, kennisbanken, blended programma’s etc. Dit betekent dat je in staat moet zijn om opleidingsvragen en vragen met betrekking tot kennisoverdracht goed en concreet te definiëren. Centraal staat dat jij achterhaalt wat de expert of de interne opdrachtgever daadwerkelijk wil bereiken, zodat jij vanuit jouw rol de vertaalslag kan maken naar een online oplossing die aansluit bij onze collega’s. Het definiëren van de opleidingsvraag, bewaken van de uitvoering en het verzorgen van de implementatie is in deze rol essentieel. Kortom, jij kan projectmatig werken en ben uiterst gedreven in het managen van verwachtingen! Voor deze functie beschik jij over:
· een proactieve instelling;
· een didactische achtergrond;
· een pragmatische instelling;
· WO werk-en denkniveau, met bij voorkeur een opleiding richting opleidings- of onderwijskunde of communicatie of multimediadesign;
· ervaring met projectmatig werken;
· ervaring/affiniteit met tools, e-learning, gaming etc..


 

Wat wij bieden

ManpowerGroup biedt volop ruimte om jezelf te ontplooien en te groeien als mens en als professional. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Dat voel je in elke vezel van de organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje meer zetten en dat wát we ook doen het onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is een vanzelfsprekendheid en dat geldt voor alles en iedereen. Werken bij ManpowerGroup betekent voorop willen lopen. Creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren. Daarbij bieden we een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden aan zoals:
· een passend maandsalaris;
· 25 vakantiedagen én 11 ADV-dagen;
· een goede pensioenregeling;
· een bonus regeling;
· een smartphone (ook voor privégebruik);
· korting op diverse verzekeringen en culturele activiteiten.
 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Specialist Online Leren bij ManpowerGroup in Amsterdam