Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

CNC Draaier

 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Bij onze klant Xycarb in Helmond zoeken we een CNC Draaier voor in de weekenddienst. In deze dienst werk je op zaterdag en zondag van 06.00u tot 18.45u daarnaast nog 1 dag door de week in een 2 ploegenrooster. Toeslag in het weekend is 55% en door de week 20%

Je komt te werken in een bedrijf dat professioneel is en hoogwaardige producten maakt op nieuwe banken. Je werkt samen met vakmannen aan producten voor de hightech wereld. Ontzettend nauwkeurige producten die vakmanschap vereisen.

De volgende concrete taken worden van je verwacht:

Jij:

- je produceert producten van grafiet en silicium met behulp van CNC draai freescombinaties
- bent operator op machines met Fanuc besturing (niet zelfstandig programmeren)
- bedient de machine, stelt hem af en verwisselt de gereedschappen.
- doet de productcontrole, meet met handgereedschap en microscoop

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor zult gaan werken, ontwikkelt en produceert hoogwaardige en geavanceerde onderdelen en materialen voor de productie van diverse Hightech (chip) machines en producten zoals (LED)verlichting, mobiele telefoons en display-technologie. Na productontwikkeling worden materialen als grafiet en keramiek op diverse CNC bewerkingsmachines verwerkt tot een uniek klantspecifiek product. Er wordt hier gewerkt met enkelvoudige stuks tot zeer kleine series. Uiteindelijk zullen deze producten een zeer specialistische nabewerking krijgen doormiddel van een zeer nauwkeurig proces met silicium en generatoren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

Functie eisen

Jij hebt:

- ruime ervaring als fijnmechanische CNC Draaier
- kennis van bij voorkeur Fanuc
- ervaring in het maken van enkelstuks en kleine series
- ruime kennis van verspanende gereedschappen

Jij bent:

- bereidt in het weekend te werken
- zeer resultaat gericht, kwaliteit is voor jou erg belangrijk

Manpower Techniek is een zelfstandig onderdeel van Manpower. Onze consultants hebben zich volledig toegelegd op de technische sector, een echte specialist.

Wij bemiddelen techneuten op het gebied van Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde in gebouwengebonden installaties en machines.

Wij bieden de mogelijkheid van een jaarcontract, inclusief pensioen vanaf de eerste dag en zijn persoonlijk betrokken bij jouw individuele wensen en ambities, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Hiervoor maken wij met jou een ontwikkel- en opleidingsplan met een opleidingsbudget ter waarde van € 1000, -

Wij treden hierin op als persoonlijke loopbaancoach en begeleiden jou naar de leukste banen bij de beste opdrachtgevers.