Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Veelgestelde vragen

Op deze pagina helpen wij jou verder met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn Community account

Wat is een “Mijn Community” account?
Je vult hier gegevens in zoals je e-mailadres, naw-gegevens en interesses. Binnen de site zijn verschillende functionaliteiten. Afhankelijk van het soort account dat je hebt en de informatie die je achterlaat, kun je toegang krijgen tot bepaalde informatie en/of functionaliteiten.

Hoe maak ik een “Mijn Community” account aan?
Op het moment dat jij een volledig artikel wilt lezen, of de mogelijkheid wilt hebben om bepaalde functionaliteiten te kunnen gebruiken, dan zie jij de pop-up. In deze pop-up staan de volledige instructies voor het aanmaken voor een account.

Waar kan ik inloggen in mijn “Mijn Community” account?
Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun jij heel makkelijk inloggen bij een nieuw bezoek. Ook kun je ‘wachtwoord onthouden’ kiezen; jouw gegevens worden dan bewaard. Als jij dan op dezelfde PC, laptop, tablet of smartphone opnieuw de site bezoekt, blijf jij automatisch ingelogd. Wil of moet je opnieuw inloggen? Ongeacht op welke pagina jij bent, zie jij rechtsboven “Mijn Community”. Als je daarop klikt heb je de mogelijkheid om je e-mailadres en wachtwoord in te voeren en ben jij ingelogd.

Ik ben mijn “Mijn Community” wachtwoord vergeten of kwijt.
Rechtsbovenaan de pagina kun je naar ‘Mijn Community”. In de inlogmodule, onder het veld waar jij je wachtwoord invoert, zie je de tekst wachtwoord vergeten. Als je daarop klikt, volgen de instructies voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen.
Het is mogelijk om je wachtwoord te wijzigen. Hiervoor dien je ingelogd te zijn en kun je in het uitvouw-menu rechtsboven kiezen voor 'wachtwoord aanpassen'. 

Hoe wijzig ik mijn inlognaam of e-mailadres?
Jouw inlognaam is uniek en om deze reden is het niet mogelijk om dit te wijzigen. Ben je je inlognaam vergeten? Dan kun je deze, aan de hand van jouw e-mailadres, opvragen via ‘wachtwoord vergeten’.

Hoe kan ik mijn contactgegevens en overige gegevens wijzigen?
Het is uiteraard mogelijk om je contactgegevens en je voorkeuren binnen je account te wijzigen. Hiervoor moet je eerst inloggen in je account. Je kunt dan via Mijn Community naar ‘Werk je gegevens bij’. Daar kun je je gegevens inzien, wijzigen en opslaan.

Wat gebeurt er met mijn “Mijn Community” accountgegevens?
Deze informatie is vertrouwelijk en wordt alleen door Manpower gebruikt op deze website voor het verbeteren van de dienstverlening. Wil je hier het fijne van weten? Lees dan de privacy verklaring voor de volledige uitleg.

Ik kan niet inloggen. Wat nu?
Afhankelijk van de foutmelding die jij krijgt, kunnen wij jou verder helpen. Heb je nog geen account? Kijk dan hier hoe je een account kunt aanmaken. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan lees je hier de instructies voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Ik heb al een “Mijn Manpower” account. Kan ik daarmee inloggen op deze website?
Met jouw Mijn Manpower account kun jij inloggen in de Mijn Community website. Het is hierbij wel belangrijk dat jij, indien jij dit wilt, extra gegevens achterlaat voor de rechten op de community.

Gebruik website

Kan ik de website mobiel gebruiken?
De website is ook te bezoeken op je smartphone. Ook op een tablet heb je toegang tot de site en alle functionaliteiten. De lay-out van de pagina is mogelijk wel anders, omdat alles op een kleiner scherm getoond wordt. De lay-out is zodanig ontwikkeld, dat de gebruiksvriendelijkheid ook op je smartphone goed is.

Solliciteren

Kan ik ergens solliciteren?
Deze website, onderdeel van Manpower Uitzendbureau, biedt geen vacatures aan. Wil jij wel graag het banenaanbod van Manpower bekijken, dan kan dat op de website van Manpower.

Contact

Ik heb een klacht of suggestie.
Je kunt op deze pagina een contactformulier invullen. Hier kun jij klachten, suggesties of vragen indienen. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een reactie op je e-mail.