Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over Logistiek in beeld

Logistiek in beeld in een onderdeel van Manpower. Op deze website vind je allerlei informatie over zaken in de logistiek. Hier verschaffen wij allerlei informatie, in de vorm van blogs en video's, op het gebied van o.a.:

 • Leuke weetjes
 • Actualiteiten
 • Kennis opdoen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Werk- / baangerealeerd
 • Onderzoeksresultaten
 • Carrièretips

Over Manpower

Elke dag gaan duizenden mensen aan het werk via Manpower bij verschillende bedrijven. Al ruim 65 jaar verrijken wij het leven van mensen met zinvol werk en ontwikkelingsmogelijkheden. Bedrijven bieden wij innovatieve werkoplossingen en diensten die hen helpen om op hun beurt leiderschap te verwerven in de steeds veranderende wereld van werk.

We zijn begonnen als klein uitzendbureau in Amerika. Tegenwoordig hebben we vestigingen over de hele wereld die tal van scherpe en innovatieve oplossingen voor kleine en grote, nationale en internationale bedrijven en overheden bieden. We zijn nooit tevreden met halve maatregelen en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ambitieus, maar met het doel om ieders talent te verbinden met de behoeften in de maatschappij zodat al het talent optimaal benut wordt en iedereen zich succesvol kan blijven ontwikkelen.

ManpowerGroup

Wij zijn trots dat wij een onderdeel zijn van ManpowerGroup. ManpowerGroup is wereldwijd al ruim 65 jaar dé hr-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Als hr-deskundigen helpen wij dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden en uit verschillende sectoren aan werk. Door onze thought leadership weten we hoe mensen en bedrijven werken nu en in de toekomst. Onze ManpowerGroup-familie bestaat uit Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions.

Visie en waarden

Wij laten ons leiden door onze visie en een drietal waarden die leidend zijn in onze beslissingen en werkzaamheden en ons maken tot wie we zijn. Deze visie en waarden inspireren ons hoe wij dagelijks omgaan met en oplossingen bieden aan onze klanten, kandidaten en onszelf.

Onze visie is om vooruitstrevend te zijn in het creëren en leveren van innovatieve workforce oplossingen en diensten. Zo helpen wij onze klanten en kandidaten om te winnen in de veranderende wereld van werk.

Werken bij Manpower

Manpower is onderdeel van ManpowerGroup en wij hebben regelmatig leuke interne vacatures. Wat denk je van consultant of vestigingsmanager op één van onze Manpower vestigingen, recruiter binnen ons Center of Recruiting Excellence of een ondersteunende functie op het hoofdkantoor? Kijk op www.werkenbijmanpowergroup.nl voor alle vacatures.

Werken via Manpower

Manpower heeft een ruim aanbod aan vacatures op uitzendbasis en werving en selectie. Het betreft banen van lbo, tot wo-niveau in uiteenlopende branches, te denken aan: logistiek, industrie, productie, financieel, commercieel, ict, management, etc. Bekijk het volledige aanbod op www.manpower.nl.

Bij Manpower kun je meer verwachten dan alleen het vinden van een baan. We willen je, naast vacatures, van dienst zijn met informatie over de steeds veranderende wereld van werk, tips & tricks over welke mogelijkheden je hebt binnen een organisatie en we laten je graag de verschillende mogelijkheden zien van hoe jij jezelf kunt ontwikkelen en omscholen.

Certificeringen

Manpower voldoet aan een aantal belangrijke certificeringen en lidmaatschappen die waarborgen dat wij ons werk goed en correct uitvoeren. Zo zijn wij lid van de ABU, voldoen wij aan de hoogste ISO-normen en hebben wij een VCU certificaat. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste certificeringen.

 • ISO 9001  Kwaliteitscertificaat
  Dit is een erkende internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitmanagementsysteem van een organisatie, de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat en het continue monitoren hiervan. Hieruit blijkt dat Manpower volgens bepaalde vastgestelde procedures werkt en een kwalitatief hoogwaardige vorm van dienstverlening kan aanbieden. Jaarlijks wordt het certificaat getoetst door bureau Veritas.
 • SO 14001 Milieucertificaat
  Een erkende internationale norm die aangeeft waaraan een milieumanagementsysteem moet voldoen. Via een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering. Het milieumanagementsysteem is een belangrijk onderdeel van het wereldwijde MVO beleid van de ManpowerGroup. Jaarlijks wordt het certificaat getoetst door bureau Veritas.
 • VCU
  Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’, ofwel VCU, is een zelfregulerend instrument dat binnen werkomgevingen met verhoogde risico’s de veiligheid op de werkvloer moet borgen. Denk hierbij aan omgevingen waar werktuigbouwkundige, elektronische, bouwkundige en overige technische werkzaamheden plaatsvinden! 12 vestigingen binnen Manpower zijn VCU gecertificeerd. Jaarlijks wordt het certificaat getoetst door bureau Veritas.
 • NEN – 4400-01
  Deze NEN-norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van een uitzendonderneming, om vast te stellen of deze aan al haar verplichtingen voldoet. De verplichtingen uit arbeid, bedoeld in deze norm, zijn: de aangifte en afdracht loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies. Tevens wordt getoetst of we ons houden aan de Wet & Regelgeving. Voor onze opdrachtgevers geeft het hebben van dit certificaat vertrouwen in de Manpower Organisatie. Twee maal per jaar worden de Manpower BV's getoetst door bureau Cicero. Het certificaat is op te zien op www.normeringarbeid.nl