Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
 

De nieuwste blogs

Resultaten 1 tot 6 van 30
 • dec 17
  Solliciteren

  Zo presenteer je jezelf het best!

  donderdag 28 december 2017 Online, offline, naar je collega's en manager toe of tijdens een sollicitatiegesprek: persoonlijke presentatie is zeer belangrijk en kan er voor zorgen dat jij die baan of hogere functie net wel of niet krijgt. Daarom delen wij de beste tips zodat jouw presentatie niet meer stuk kan.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Dit is het nut van ontspanning op de werkvloer

  woensdag 27 december 2017 We besteden maar liefst 90.000 uren van ons leven aan werk. Dat is omgerekend meer dan tien jaar! Een beetje plezier op het werk is dan wel zo prettig. En niet alleen omdat je er zoveel tijd doorbrengt, want wist je dat ontspanning op de werkvloer ook nuttig kan zijn? 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Cafeïneshots op het werk: de voor- en nadelen van koffie

  woensdag 27 december 2017 De meeste mensen komen de dag niet door zonder koffie. En uit onderzoek blijkt dat wij Nederlanders zelfs de meeste koffie van iedereen drinken. Wat zorgt ervoor dat wij koffie zo graag drinken en wat is de invloed van koffie op ons brein? We bespreken de voor- en nadelen van koffie. 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Proactief aan het werk: dit moet je wel en niet doen 

  woensdag 27 december 2017 Voor de proactieve werknemer liggen de vacatures voor het oprapen, want proactiviteit wordt gezien als een fantastische eigenschap. Vooruitstrevend handelen is goed, maar wanneer is je proactiviteit prettig en wanneer wordt het storend? Wat moet je wel en niet doen? 
 • dec 17
  Over je baan

  3 redenen waarom ploegendienst fantastisch is 

  woensdag 27 december 2017 Voortaan spring je vol energie je bed uit, want wij geven je drie redenen waarom ploegendiensten en onregelmatige werktijden fantastisch zijn. Hint: het heeft te maken met de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt en financiële toeslagen. 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Solidariteit op de werkvloer: ben jij een echte teamplayer?

  woensdag 27 december 2017 Wat is solidariteit en hoe toon jij je solidair richting collega's op de werkvloer? Ieder mens heeft van nature de behoefte om gezien te worden én om onderdeel uit te maken van een groep. We horen allemaal graag ergens bij, dus hoe doe je dat op het werk?