Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Leer meer over de wereld van werk

21-8-2020 14:16:00 Tekst Algemeen 2 reacties

Meld je aan voor de Human Age webinars

De Human Age webinars van ManpowerGroup brengen CEO's, hr-directeuren, opinieleiders, influencers en professionals samen om ervaringen en ideeën uit te wisselen. De webinars richten zich op thema’s als talent, vaardigheden, leiderschap, technologie, Artificial Intelligence en HR. Deze serie geeft je nieuwe inzichten in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact van technologische veranderingen.

Diverse internationale sprekers van gerenommeerde bedrijven geven hun kijk op werk, nu en in de toekomst. De webinars worden in het Engels gegeven.

 

The critical role of the CHRO in transforming the future for workers

Op woensdag 9 september om 17.00 uur startte  het eerste webinar met als onderwerp: “The critical role of the CHRO in transforming the future for workers.” Larry Emond (Gallup), Leena Nair (Unilever) en Jonas Prising (ManpowerGroup) bespraken de sleutelrol die hr-leiders hebben in het creëren van een nieuwe wereld van werk.

Klik hier om het webinar terug te kijken!

Technology + People = Transformation 

Terwijl bedrijven hun focus verleggen van crisisrespons naar een gefaseerde terugkeer naar het werk, staan ​​HR-leiders centraal bij het vormgeven van een nieuwe, betere toekomst voor werk en werknemers.

Sluit maandag 21 september om 15.00 uur aan bij het gesprek tussen Rajesh Gopinathan, CEO van Tata Consulting Services en Jonas Prising, voorzitter en CEO van ManpowerGroup over technologie. Zij verkennen wat technologie in de toekomst kan betekenen en voor welke doeleinden we het zullen inzetten: tracking, tracing, AI, ethiek en meer.

Klik hier om je aan te melden

Skills for Now & Next: The Impact of Covid-19 on In-Demand Skills

Donderdag 15 oktober om 16.00 uur is er een webinar met Ben Pring, medeoprichter en leider van Cognizant's Center for the Future of Work, Kristi Hummel, SVP van HR, Dell Technologies en moderator Becky Frankiewicz, President ManpowerGroup North America. Hierin bespreken zij hoe om te gaan met de ‘real-time’ vraag naar nieuwe vaardigheden, hoe tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en de noodzaak om iedereen toegang te bieden tot werk èn ontwikkeling.

Klik hier om je aan te melden 

Terugkijken is mogelijk via de registratielink

Als je niet ‘live’ kunt deelnemen aan events, kun je dezelfde registratielink gebruiken om toegang te krijgen tot de opnames.

MPG-HumanAge-SavetheDate-1280x720-Animation-NL

Anderen lezen ook:

mei 20
Algemeen

Arbeidscontractvormen voor het MKB: welke zijn er?

vrijdag 1 mei 2020 Jouw bedrijf groeit, dat is positief! Dat betekent dat je nieuw personeel welkom kan heten. Het blijft natuurlijk altijd een uitdaging om nieuw personeel te vinden. Het is een investering waar veel
mei 20
Algemeen

Bijbaan: wat mag wel en wat mag niet?

zaterdag 2 mei 2020 Je kunt het je vast nog wel herinneren, je eerste bijbaantje. Met het salaris dat je verdiende na schooltijd en in het weekend kocht je vaak iets leuks voor jezelf. Maar hoe oud was je toen? Mocht j
jun 20
Algemeen

Dit zijn de beste studentondernemers van Nederland

maandag 15 juni 2020 Dit artikel is officieel verschenen op jongondernemen.nl
Welke Student Company is dit jaar de beste van Nederland? Deze vraag stond vandaag tijdens de online finale van Student Company van het

Log in