Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Hoe ManpowerGroup helpt bij opleiden

3-1-2019 14:59:00 Video Archief 2 reacties

Het is belangrijk om het juiste talent aan je organisatie te binden en ze te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Wij kunnen organisaties helpen door personeel op te leiden. Daarbij houden we niet alleen rekening met de vraag van nu, maar ook met die van de toekomst.

Onze expert Geesje Leijenaar, Manager Learning & Development bij ManpowerGroup, vertelt wat wij voor jou kunnen betekenen. Door uitdaging en maatwerk te bieden, zorgen we ervoor dat we talent aan jouw organisatie binden.

 

Met onze opleidingen kijken we op een vernieuwende manier naar talent. Door bijvoorbeeld kandidaten op te leiden met een andere werkachtergrond.

Anderen lezen ook:

jan 18
Archief

Tekort aan logistiek personeel vraagt om creatieve invulling van werving en selectie

donderdag 25 januari 2018 Nederland en logistiek gaan al eeuwenlang hand in hand. Onze (lucht)havens zijn internationaal beroemd en onze logistieke dienstverlening staat wereldwijd goed op de kaart. Tel daarbij op de toeneme
dec 17
Archief

5 handige tips waarmee flexwerkers zo snel mogelijk onderdeel worden van een stabiel team

woensdag 20 december 2017 In een krappe arbeidsmarkt en met een business die 24/7 doorgaat, zijn tijdelijke medewerkers geen uitzondering in menig personeelsbestand. Maar met een snelle wisseling van arbeidskrachten in het t
dec 17
Archief

Hoe u ervoor zorgt dat inclusiviteit al bij het sollicitatiegesprek begint

woensdag 13 december 2017 Waarschijnlijk kan iedereen het erover eens zijn dat de stereotypische ‘macho man’ niet bijdraagt aan een inclusieve werksfeer. Toch komen ze maar al te vaak voor op de werkvloer.
(Voor-)oordele

Log in