Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

E-book – Mens en robot: samen sterk

28-3-2019 14:38:00 Tekst Archief 2 reacties

Robots die werknemers vervangen: de discussie hierover loopt al jaren. Wereldwijd onderzoek laat een tegenovergesteld beeld zien. Meer werkgevers dan ooit (87%) verwachten hun personeelsbestand op peil te houden of te laten groeien als gevolg van automatisering. En dat voor het derde achtereenvolgende jaar. Tegelijk doen organisaties meer aan bijscholing, zodat mensen nieuwe rollen kunnen vervullen en taken kunnen uitvoeren die complementair zijn aan die van machines.

We zitten volop in de skills revolution!

Als hr-expert kijken we naar vernieuwende manieren om het talenttekort tegen te gaan. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Hoge verwachtingen van automatisering

ManpowerGroup deed wereldwijd onderzoek onder 19.000 werkgevers in 44 landen. We onderzochten de bereidheid om het personeelsbestand op peil te houden of te laten groeien als gevolg van automatisering. Benieuwd naar de uitkomsten? Download het e-book.

Bijscholing-zit-in-de-lift

Total Workforce

Creëer de juiste personeelsstrategie voor jouw organisatie om talent te ontdekken, aantrekken, ontwikkelen en bijscholen. De Total Workforce Index (TWI) is een hulpmiddel om big data te combineren met kennis van de lokale markt. De TWI gaat in op beschikbaarheid van vaardigheden, kostenefficiëntie en arbeidsproductiviteit (tijdelijk en vast personeel). Bekijk de uitkomsten van Nederland, andere Europese landen en wereldwijd.

Availability

Hoe voorbereid ben jij op de digitale transformatie?

Eigenlijk zitten we al middenin de digitale transformatie. Hoe leid je deze succesvol? Doe de test en meet de digitale volwassenheid van jouw organisatie.

Anderen lezen ook:

jan 18
Archief

Tekort aan logistiek personeel vraagt om creatieve invulling van werving en selectie

donderdag 25 januari 2018 Nederland en logistiek gaan al eeuwenlang hand in hand. Onze (lucht)havens zijn internationaal beroemd en onze logistieke dienstverlening staat wereldwijd goed op de kaart. Tel daarbij op de toeneme
dec 17
Archief

5 handige tips waarmee flexwerkers zo snel mogelijk onderdeel worden van een stabiel team

woensdag 20 december 2017 In een krappe arbeidsmarkt en met een business die 24/7 doorgaat, zijn tijdelijke medewerkers geen uitzondering in menig personeelsbestand. Maar met een snelle wisseling van arbeidskrachten in het t
dec 17
Archief

Hoe u ervoor zorgt dat inclusiviteit al bij het sollicitatiegesprek begint

woensdag 13 december 2017 Waarschijnlijk kan iedereen het erover eens zijn dat de stereotypische ‘macho man’ niet bijdraagt aan een inclusieve werksfeer. Toch komen ze maar al te vaak voor op de werkvloer.
(Voor-)oordele

Log in