Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Alliantie hr-dienstverlening maakt zich sterk om straks weer veilig aan het werk te kunnen

1-5-2020 15:09:00 Tekst Persberichten 2 reacties

ManpowerGroup, Randstad N.V. en The Adecco Group hebben een wereldwijde alliantie gesloten met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan alles dat nodig is om mensen snel weer veilig aan het werk te krijgen. Op die manier helpt de alliantie bedrijven en economieën opnieuw op gang te komen. Werkgevers, vakbonden en NGO's zijn middels een open brief uitgenodigd om mee te werken en denken.

Een ordelijke terugkeer naar het werk is van cruciaal belang

De COVID-19 crisis en de langdurige lockdown in vele markten stelt mensen en economieën over de hele wereld voor ongekende uitdagingen. Om de economische malaise te beperken, maar ook de gevolgen voor het vermogen van mensen om in hun inkomen te voorzien, moeten de arbeidsmarkt en alle belanghebbenden zich snel aan het 'nieuwe normaal' aanpassen.

Fysiek afstand houden en andere strenge maatregelen kunnen nog een hele tijd integraal onderdeel van alle processen op de werkvloer zijn. Dat vraagt om een duidelijk plan voor flexibeler werken, inclusief thuiswerken en de protocollen voor de nieuwe manier van werken. Lees het blog van Marjolein van de Veerdonk, commercieel directeur ManpowerGroup Nederland, hierover. 

In dit persbericht lees je meer over de alliantie ‘Veilig weer aan het werk in het nieuwe normaal’.

Anderen lezen ook:

Log in