Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Werken op tijdelijke basis, direct aan de slag!

22-4-2020 09:25:00 Tekst Op naar een nieuwe baan 2 reacties

Op zoek naar tijdelijk werk? Bij Manpower staan wij voor je klaar om jou aan een passende baan te helpen. Wij geloven in ieders talent. Of je nou op zoek bent naar een kantooromgeving als nieuwe werkplek of een functie in het magazijn, we denken maar al te graag met jou mee! Van parttime magazijnmedewerker tot fulltime account manager bij een internationale werkgever.

Het vinden van tijdelijk parttime of fulltime werk kan een hele klus zijn. Gelukkig hebben wij genoeg openstaande functies waarbij je op korte termijn kan beginnen. Kom jij nog niet in aanmerking voor deze functies? Dan kunnen wij je helpen met online trainingen. Op deze manier timmer jij hard aan de weg om de geschikte kandidaat te worden voor de openstaande vacature.

Op zoek naar een tijdelijke baan?

Per direct willen beginnen is begrijpelijk in de huidige omstandigheden en een vaste aanstelling is niet geheel vanzelfsprekend meer. Tijdelijk werken kan dan uitkomst bieden. Waar in Nederland je ook woont, op bijna elke plek hebben wij connecties binnen verschillende sectoren zoals de logistiek, productie of overige zakelijke dienstverlening. Ontdek de mogelijkheden om via Manpower aan de slag gaan. Wij doen er alles aan om er voor jou te zijn, juist nu! We denken met je mee om je te begeleiden naar een passende job.

Parttime of fulltime tijdelijk werken?

Loopt het werk van je huidige plek terug en zoek je een nieuwe tijdelijke fulltime functie of wil je juist een deeltijdbaan? Je kunt ook meerdere parttime banen combineren. Voor bijna iedereen hebben wij een passende baan. Zo kunnen wij voor diverse werkgevers nieuwe medewerkers gebruiken! Voor verschillende klanten zoeken wij per direct enthousiaste logistieke helden/heldinnen. De openstaande logistieke vacatures vind je hier. Of ben je liever actief in de productie actief? Kijk dan gauw op de vacature pagina voor de sector productie.

Wil jij zelf de juiste baan kiezen uit al onze openstaande vacatures? In dit artikel lees je de mogelijkheden om de baan te vinden die bij jou past.

Online blijven ontwikkelen

Past jouw achtergrond net niet met een openstaande functie binnen de organisatie van je dromen? Niet getreurd! Via Studytube heb je toegang tot meer dan 200 onlinetrainingen. Het mooie hieraan? De trainingen zijn altijd en overal beschikbaar, zodat jij deze kunt volgen wanneer het jou uitkomt! Oh, en hebben wij al verteld dat je certificaten kunt behalen? Op deze manier blijf je ook in deze bijzondere tijden bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Anderen lezen ook:

feb 17
Op naar een nieuwe baan

Belangrijke factoren als klantenservice medewerker

woensdag 22 februari 2017 Wanneer je bent opgeleid tot administratief medewerker, dan is een baan als klantenservice medewerker geknipt voor jou. We geven je een paar punten om je te helpen beslissen.
feb 17
Op naar een nieuwe baan

Aan het werk in ploegendiensten

woensdag 8 februari 2017 We hebben allemaal een voorkeur voor welke uren we willen werken. Misschien vind je het fijn om in de avonduren of in de nacht te werken.

Log in