Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Zo werkt een operator

27-2-2019 10:31:00 Video Op de werkvloer 2 reacties

Een operator: dat is toch iemand die in een fabriek vooral aan de knopjes draait? Niet helemaal. Operators hebben een veelomvattende functie, waarbij vaardigheden als zorgvuldigheid en flexibiliteit heel belangrijk zijn. Maar wat doet iemand in deze functie dan precies?

Om je dat te laten zien liepen we een dag mee met operator Braulio Guerrero. Hij werkt bij chipsproducent Yellow Chips. Aan Braulio is het de taak om de productie op de werkvloer in goede banen te leiden. Hij kent daardoor het hele proces, van aardappel tot chips.

Benieuwd naar wat zijn functie als operator inhoudt? Bekijk de video:

Operators in opleiding bij Yellow Chips

Braulio is betrokken bij het hele productieproces. Hij voert zelf de werkzaamheden uit, maar controleert ook anderen. Alles om de beste chips te produceren. Een mooie baan, maar voor Yellow Chips is het lastig om gekwalificeerd personeel te vinden. Daarom leidt het bedrijf sinds kort bestaand personeel op tot operators. Ook Braulio volgde deze opleiding. Voor de werkgever is het fijn dat Braulio al ervaring had in de levensmiddelenbranche; voor Braulio was het een groot voordeel dat hij naast zijn opleiding direct aan de slag kon, en dus gewoon betaald kreeg.

Ook werken bij Yellow Chips?

Lijkt het jou leuk om bij Yellow Chips te werken? En ben je benieuwd naar een functie bij dit snelgroeiende bedrijf, zoals operator, heftruckchauffeur of productiemedewerker?

Bekijk de vacatures

Anderen lezen ook:

okt 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een productiemedewerker

dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
apr 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.

Log in