Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Dankzij Manpower werk ik voor een prachtig merk

14-11-2018 13:22:00 Tekst Werken via Manpower 2 reacties

De eerste baan van Joy van der Velden, 22 jaar, was geen succes. Haar oog viel op een vacature van Manpower en nu is ze naar volle tevredenheid picker in het distributiecentrum van Michael Kors. “Manpower heeft me geweldig geholpen; een dag na mijn sollicitatie was ik al aan het werk.”

Verleden

“Al van kinds af aan wilde ik met dieren gaan werken. Totdat ik tijdens mijn opleiding dierenverzorging erachter kwam hoe moeilijk het is om daar een baan in te vinden. Na mijn diploma ben ik daarom in de kas blijven werken waar ik al een bijbaan had. Ik werkte er al vijf jaar, maar was er helemaal niet gelukkig. Het was tijd voor iets nieuws en ik ging online naar vacatures kijken. Ik zag dat Manpower orderpickers voor het distributiecentrum van Michael Kors zocht en heb gelijk gereageerd omdat ik Michael Kors een prachtig merk vind. Een dag later kon ik er al beginnen!”

Heden

“In mijn vorige baan miste ik de aansluiting bij collega’s. Ik voelde me niet gewaardeerd en niet gehoord. Bij Manpower had ik dat helemaal niet. Ik werd goed opgevangen en de mensen hielpen me ook met alles. Ze motiveren je om er het beste van te maken. Toen ik daar kwam was alles zo goed geregeld; alle spullen voor de baan bij het distributiecentrum van Michael Kors lagen zelfs al klaar. Ik vond het wel spannend om bij een nieuwe baan te beginnen waar ik niemand kende, maar ook bij Michael Kors kreeg ik weer het gevoel dat ik heel welkom was. Ze steunen je echt en ik kan er met alles terecht.”

Toekomst

“Als er een kans voorbijkomt om alsnog met dieren te kunnen gaan werken, ga ik daar misschien wel voor, maar voorlopig zit ik goed bij Michael Kors. Het werk bevalt me en ik heb het enorm naar mijn zin. Het is een prachtig merk om voor te werken, ze hebben de mooiste tassen die er zijn. Als ik het geld heb dan koop ik zeker weten ook zo’n tas.

Manpower en Michael Kors hebben me na mijn eerste baan weer veel vertrouwen gegeven. Ze vragen regelmatig hoe het met me gaat en of ze me misschien nog ergens bij kunnen helpen. Ook stimuleren ze me heel erg om het beste uit mezelf te halen. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen en hoop dat ik volgend jaar een vast contract kan krijgen.”

Ook nieuwsgierig naar een baan bij Michael Kors?

Tussen onze vacatures vind je uiteenlopende functies binnen dit bedrijf, zoals orderpicker of warehouse operator.

Vacatures Michael Kors

  • michael kors
  • orderpicker
  • distributiecentrum
  • banenswitch

Anderen lezen ook:

okt 17
Werken via Manpower

Een huis kopen als flexkracht

donderdag 26 oktober 2017 Ook als flexkracht is het mogelijk een huis te kopen. Manpower maakt het voor flexkrachten mogelijk om met een perspectiefverklaring een hypotheek af te sluiten.
mei 18
Werken via Manpower

5 vooroordelen over uitzendbureaus

vrijdag 4 mei 2018 Veel mensen hebben onjuiste denkbeelden over het werken via een uitzendbureau, waardoor de stap richting het uitzendbureau lastig wordt. We zetten vijf van deze vooroordelen graag even recht.

Log in