Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Behaal je hef- en reachtruckcertificaten via de Manpower Logistics Academy

21-11-2017 09:16:00 Tekst Blijven leren 2 reacties

Het behalen van je hef-, reachtruck- en elektrische pallettruckcertificaten brengt veel mogelijkheden met zich mee. Je kunt misschien een andere functie bekleden of je werkzaamheden uitbreiden. Zo wordt je werk uitdagender en is je baan in de toekomst (meer) verzekerd.

Als je online zoekt naar de mogelijkheden om jezelf op te leiden lijken deze wel eindeloos. Wij vertellen je graag hoe Manpower jou verder kan helpen.

Behaal alle certificaten in vijf dagen

De opleiding duurt in totaal vijf dagen, waarvan één thuisstudie dag. Tijdens de opleiding leer je hoe je de verschillende apparaten veilig bestuurt en kwalificeer je jezelf voor interne transportfuncties. Als wij al weten waar je na je opleiding van start gaat, wordt je opleiding - en dus vooral het parcour - aangepast aan de realistische situatie bij je toekomstige werkgever.

Zonder ervaring toch aan de slag

Wij kijken verder dan alleen het cv. Wil je graag aan de slag in de logistiek, maar heb je nog geen ervaring of papieren? No problem! Door middel van verschillende gesprekken en een korte test gaan we samen kijken of je geschikt bent voor de job en hoe we jou zo snel mogelijk aan het werk krijgen. Win-win!

Veel oefentijd

Doordat we zoveel trucks hebben hoef je tijdens je lessen nooit te wachten op je voorganger. Je rijdt op trucks van allerlei merken zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je op een hef- of reachtruck rijdt die je nog niet kent. Anders gezegd: je bent straks van alle logistieke markten thuis!

Je wordt op alle situaties voorbereid

Er worden verschillende scenario's op locatie gesimuleerd, zodat je een goed beeld krijgt van wat je allemaal tegen kan komen als je aan het werk gaat. Dat betekent de volgende opdrachten:
Je maakt met een heftruck slaloms om pylonen heen die heel gemakkelijk kunnen omvallen. Het omvallen van een pylon staat gelijk aan het maken van schade. Zo leer je te allen tijde controle houden.

  • Je vervoert pallets met allerlei soorten materialen: (grote) dozen, tonnen en vloeistoffen.
  • Je leert vrachtwagens beladen volgens de manieren van het zogenoemde inrijden en het zijladen.
  • Je leert secuur door gangpaden te rijden die steeds smaller gemaakt kunnen worden.
  • Je leert omgaan met verschillende soorten stellingen zoals de normale, doorrijd- en inrijdstellingen. 

Wil jij je reach- en heftruckcertificaten halen? Bekijk de mogelijkheden van de Manpower Logistics Academy en schrijf je in.

  • manpower logistics academy
  • reachtruckchauffeur
  • heftruckchauffeur
  • leren
  • opleiding

Anderen lezen ook:

apr 17
Blijven leren

Van orderpicker tot magazijnchef

maandag 24 april 2017 Het werk van een orderpicker is veelzijdig en zit vol met (doorgroei)mogelijkheden.
mei 17
Blijven leren

Ontwikkel jezelf met Studytube

woensdag 24 mei 2017 Jezelf blijven verbeteren en goede kansen creëren om verder te komen in het werkveld. Moeilijk? Helemaal niet. Ben je werkzaam via Manpower, dan bieden we je de kans om meer dan 180 (!) trainingen t

Log in