Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Flinke korting op je zorgverzekering als je werkt via Manpower

25-11-2020 14:29:00 Tekst Werken via Manpower 2 reacties

Weet jij al wat je volgend jaar allemaal gaat doen? Een nieuw huis, een verre reis of een andere bijzondere uitdaging? Een goede reden om te kijken of je zorgverzekering en je andere verzekeringen misschien goedkoper kunnen. Het eind van het jaar is daar een ideaal moment voor. Neem alles wat je hebt ‘lopen’ eens even onder de loep. Past jouw zorgverzekering nog wel bij je wensen en behoeften? Betaal je niet teveel voor iets wat je niet nodig hebt? Werk je als flexmedewerker bij Manpower, dan krijg je bij VGZ voordeel als het om verzekeringen gaat. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele gezin!

Bekijk alle voordelen

Het speciale aanbod voor Manpower flexmedewerkers

  • Premie basisverzekering €114,85 per maand, inclusief de maximale 5% korting*
  • Tot 20% korting op VGZ aanvullende pakketten, je bent al aanvullend verzekerd vanaf € 4,76**
  • Extra ruime vergoedingen voor mindfulness, fysiotherapie en mondzorg
  • Razendsnel je declaraties uitbetaald, via de VGZ Zorg app
  • VGZ kijkt waar jij sneller voor zorg geholpen kan worden

 

Wat kun je als flexmedewerker via Manpower regelen?

Bij Manpower bieden wij onze flexwerkers flinke voordelen op het gebied van verzekeringen. Zo is er speciaal voor flexmedewerkers van Manpower een collectieve korting op de zorgverzekering van VGZ. Daarmee krijg je 5% korting op je basisverzekering en tot wel 20% korting op een aanvullend pakket. Dat kan je per maand behoorlijk wat schelen!

Tot wanneer geldt deze korting op je zorgverzekering, via Manpower?

Vanaf halverwege november zijn de premies van de zorgverzekeraars bekend. Je hebt vanaf die tijd ook de mogelijkheid om over te stappen! Zorg wel dat je dit doet voor 31 december 2020. Anders kun je niet meer overstappen, tot het volgende jaar. Het kijken en vergelijken van verzekeringen kan zeker lonen. Het geld dat je bespaart kun je mooi sparen of voor een ander doel gebruiken.

Wat gebeurt er als je niet het hele jaar via Manpower werkt?

Wil je via Manpower een zorgverzekering afsluiten bij VGZ, dan krijg je behoorlijk wat voordeel. Maar wat gebeurt er met deze collectieve korting als je gedurende het jaar stopt met werken voor of via Manpower? Ook als je gedurende jouw verzekeringscontract van baan verandert, blijft deze collectiviteitskorting gewoon het hele kalenderjaar doorlopen.

Een beëindiging van je dienstverband is volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering tussentijds te beëindigen. Je polis (basisverzekering en aanvullende verzekering) loopt heel het kalenderjaar 2021 gewoon verder. We hebben met VGZ afgesproken dat de collectiviteitskorting over 2021 blijft doorlopen. Dat is voor een zorgverzekeraar niet verplicht, en we zijn dus blij dat we onze flexwerkers dit voordeel kunnen bieden. Ben je van plan om in 2021 van baan te wisselen, dan hoef jij je dus geen zorgen te maken over het verliezen van je collectiviteitskorting.

Wie maken er al gebruik van de collectiviteitskorting?

Deze collectiviteitskorting is er natuurlijk voor alle flexmedewerkers die via Manpower aan de slag zijn. Ook voor Robert, bijvoorbeeld! Hij werkt al een tijdje in de productie via Manpower. In 2017 maakte hij voor het eerst gebruik van deze korting. Bij zijn oude zorgverzekering betaalde Robert bijna 12% meer per maand. bij VGZ betaalde hij met collectieve korting €15 minder per maand - terwijl hij aan dekking niet heeft ingeleverd. Dit jaar zal zijn premie voor zijn basisverzekering iets stijgen van € 113,95 naar € 114,85 per maand. Bij veel andere verzekeringen zijn de premies dit jaar meer gestegen, met zo’n € 5,00 gemiddeld tot € 8,65 per maand. Aankomend jaar kun jij net als Robert goed verzekerd zijn voor minder geld.

Hoe kun je aanspraak maken op deze korting van Manpower en VGZ?

Ben je als flexmedewerker van Manpower benieuwd naar de mogelijkheden van de collectieve verzekering? Je kunt het aanbod bekijken en jezelf aanmelden op deze website. Je hebt hiervoor een speciaal collectiviteitsnummer nodig: 17866. Met dit nummer krijg je 5% korting op je basisverzekering en tot 20% korting op een aanvullend pakket.

*Inclusief korting bij €385 verplicht eigen risico op basis van VGZ Basis Keuze
**inclusief korting op basis van VGZ Werkt Instap

Vraag direct aan

Wil je graag wat hulp bij je keuze of heb je liever telefonisch contact, dan kun je bellen met VGZ via 040 - 29 756 85.

  • zorgverzekering
  • korting

Anderen lezen ook:

okt 17
Werken via Manpower

Een huis kopen als flexkracht

donderdag 26 oktober 2017 Ook als flexkracht is het mogelijk een huis te kopen. Manpower maakt het voor flexkrachten mogelijk om met een perspectiefverklaring een hypotheek af te sluiten.
mei 18
Werken via Manpower

5 vooroordelen over uitzendbureaus

vrijdag 4 mei 2018 Veel mensen hebben onjuiste denkbeelden over het werken via een uitzendbureau, waardoor de stap richting het uitzendbureau lastig wordt. We zetten vijf van deze vooroordelen graag even recht.

Log in