Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Flinke korting op je zorgverzekering als je werkt via Manpower

4-12-2019 14:14:00 Tekst Werken via Manpower 2 reacties

Weet jij al wat je te wachten staat in 2020? Een nieuw huis, een verre reis of een andere bijzondere uitdaging? Een goede reden dus om te kijken of je zorgverzekering en je andere verzekeringen misschien goedkoper kunnen. Het eind van het jaar is daar een ideaal moment voor. Neem alles wat je hebt ‘lopen’ eens even onder de loep. Past jouw zorgverzekering nog wel bij je wensen en behoeften? Betaal je niet teveel voor iets wat je niet nodig hebt? Werk je als flexmedewerker bij Manpower, dan heb je automatisch voordeel als het om verzekeringen gaat.

Bekijk alle voordelen

Het speciale aanbod voor Manpower flexmedewerkers

  • Premie basisverzekering €113,95 per maand inclusief de maximale 5% korting
  • 20% korting op VGZ Werkt Goed, Beter en Best aanvullende pakketten
  • 15% korting op VGZ Tand Goed, Beter en Best tandarts pakketten

Wat kun je als flexmedewerker via Manpower regelen?

Bij Manpower bieden wij onze flexwerkers flinke voordelen op het gebied van verzekeringen. Zo is er speciaal voor flexmedewerkeren van Manpower een collectieve korting op de zorgverzekering van VGZ. Daarmee krijg je 5% korting op je basisverzekering en tot wel 20% korting op een aanvullend pakket. Dat kan je per maand behoorlijk wat schelen! Wij bieden vanuit Manpower ook collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en bankproducten bij Centraal Beheer Achmea.

Vanaf halverwege november zijn de premies van de zorgverzekeraars bekend. Je hebt vanaf die tijd ook de mogelijkheid om over te stappen! Zorg wel dat je dit doet voor 31 december 2019. Anders kun je niet meer overstappen. Het kijken en vergelijken van verzekeringen kan zeker lonen. Het geld dat je bespaart kun je mooi sparen of voor een ander doel gebruiken.

Wat gebeurt er als je niet het hele jaar 2020 via Manpower werkt?

Wil je via Manpower een zorgverzekering afsluiten bij VGZ, dan krijg je behoorlijk wat voordeel. Maar wat gebeurt er met deze collectieve korting als je gedurende 2020 stopt met werken voor of via Manpower? Ook als je gedurende het jaar van baan verandert, blijft deze collectiviteitskorting gewoon het hele kalenderjaar doorlopen.

Een beëindiging van je dienstverband is volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering tussentijds te beëindigen. Je polis (basisverzekering en aanvullende verzekering) loopt heel het kalenderjaar 2020 gewoon verder. We hebben met VGZ afgesproken dat de collectiviteitskorting over 2020 blijft doorlopen. Dat is voor een zorgverzekeraar niet verplicht, en we zijn dus blij dat we onze flexwerkers dit voordeel kunnen bieden. Ben je van plan om in 2020 van baan te wisselen, dan hoef jij je dus geen zorgen te maken over het verliezen van je collectiviteitskorting.

Wie maken er al gebruik van de collectiviteitskorting?

Deze collectiviteitskorting is er natuurlijk voor alle flexmedewerkers die via Manpower aan de slag zijn. Ook voor Robert, bijvoorbeeld! Hij werkt al een tijdje in de productie via Manpower. In 2017 maakte hij voor het eerst gebruik van deze korting. Bij zijn oude zorgverzekering betaalde Robert meer dan €130 per maand. In 2017 betaalde hij bij VGZ met collectieve korting nog ‘maar’ €115 per maand - terwijl hij aan dekking niet heeft ingeleverd. Dit jaar zal zijn premie voor zijn basisverzekering dalen naar €113,95 per maand. Aankomend jaar kun jij net als Robert goed verzekerd zijn voor minder geld.

Hoe kun je aanspraak maken op deze korting van Manpower en VGZ?

Ben je als flexmedewerker van Manpower benieuwd naar de mogelijkheden van de collectieve verzekering? Je kunt het aanbod bekijken en jezelf aanmelden op deze website. Je hebt hiervoor een speciaal collectiviteitsnummer nodig: 17866. Met dit nummer krijg je 5% korting op je basisverzekering en tot 20% korting op een aanvullend pakket.

Vraag direct aan

Wil je graag wat hulp bij je keuze of heb je liever telefonisch contact, dan kun je bellen met VGZ via 040 - 29 756 85.

  • zorgverzekering
  • korting

Anderen lezen ook:

okt 17
Werken via Manpower

Een huis kopen als flexkracht

donderdag 26 oktober 2017 Ook als flexkracht is het mogelijk een huis te kopen. Manpower maakt het voor flexkrachten mogelijk om met een perspectiefverklaring een hypotheek af te sluiten.
mei 18
Werken via Manpower

5 vooroordelen over uitzendbureaus

vrijdag 4 mei 2018 Veel mensen hebben onjuiste denkbeelden over het werken via een uitzendbureau, waardoor de stap richting het uitzendbureau lastig wordt. We zetten vijf van deze vooroordelen graag even recht.

Log in