Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Flinke korting op je zorgverzekering als je werkt via Manpower

2-11-2017 14:14:00 Tekst Werken via Manpower 2 reacties

Weet jij al wat je te wachten staat in 2018? Een nieuw huis, een verre reis of een andere bijzondere uitdaging? De afgelopen maanden wachtten we in Nederland op de formatie. Nu hebben we eindelijk een nieuw kabinet en dat betekent nieuwe regels. Misschien gaat er ook op het gebied van werk en zorg voor jou wel iets veranderen. Het eigen risico bij je zorgverzekering blijft in 2018 nog gelijk. Maar de premie zelf zal de komende jaren nog verder gaan stijgen. 

Een goede reden dus om te kijken of je zorgverzekering en je andere verzekeringen misschien goedkoper kunnen. Het eind van het jaar is daarvoor een ideaal moment. Neem alles wat je hebt ‘lopen’ eens even onder de loep. Past jouw zorgverzekering nog wel bij je wensen en behoeften? Betaal je niet teveel voor iets wat je niet nodig hebt? Werk je als flexkracht bij Manpower, dan heb je automatisch voordeel als het om verzekeringen gaat.

Wat kun je als flexkracht via Manpower regelen?

Bij Manpower bieden wij onze flexwerkers flinke voordelen op het gebied van verzekeringen. Zo is er speciaal voor flexkrachten van Manpower een collectieve korting op de zorgverzekering van VGZ. Daarmee krijg je 10% korting op je basisverzekering en tot wel 20% korting op een aanvullend pakket. Dat kan je per maand behoorlijk wat schelen! Wij bieden vanuit Manpower ook collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en bankproducten bij Centraal Beheer Achmea.

Vanaf halverwege november worden de premies van de zorgverzekeraars bekend. Je hebt vanaf die tijd ook de mogelijkheid om over te stappen! Het kijken en vergelijken van verzekeringen kan zeker lonen. Het geld dat je bespaart kun je mooi sparen of voor een ander doel gebruiken.

Wat gebeurt er als je niet het hele jaar 2018 via Manpower werkt?

Wil je via Manpower een zorgverzekering afsluiten bij VGZ, dan krijg je behoorlijk wat voordeel. Maar wat gebeurt er met deze collectieve korting als je in 2018 niet meer voor Manpower werkt? Ook als je van baan verandert, blijft deze collectiviteitskorting gewoon heel 2018 doorlopen.

Een beëindiging van je dienstverband is volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering tussentijds te beëindigen. Je polis (basisverzekering en aanvullende verzekering) loopt heel het kalenderjaar 2018 gewoon verder. We hebben met VGZ afgesproken dat de collectiviteitskorting over 2018 blijft doorlopen. Dat is voor een zorgverzekeraar niet verplicht, we zijn dus blij dat we onze flexwerkers dit voordeel kunnen bieden. Ben je van plan om in 2018 van baan te wisselen, dan hoef jij je dus geen zorgen te maken over het verliezen van je collectiviteitskorting.

Wie maken er al gebruik van de collectiviteitskorting?

Deze collectiviteitskorting is er natuurlijk voor alle flexkrachten die via Manpower aan de slag zijn. Ook voor Robert, bijvoorbeeld! Hij werkt al een tijdje in de productie via Manpower. Afgelopen jaar maakte hij voor het eerst gebruik van deze korting. Bij zijn oude zorgverzekering betaalde Robert meer dan €130 per maand. In 2017 betaalde hij bij VGZ met collectieve korting nog ‘maar’ €115 per maand - terwijl hij aan dekking niet heeft ingeleverd. Ook volgend jaar kun jij net als Robert goed verzekerd zijn voor minder geld.

Hoe kun je aanspraak maken op deze korting van Manpower en VGZ?

Ben je als flexkracht van Manpower benieuwd naar de mogelijkheden van de collectieve verzekering? Je kunt het aanbod bekijken en jezelf aanmelden op deze website. Je hebt hiervoor een speciaal collectiviteitsnummer nodig: 17866. Met dit nummer krijg je 10% korting op je basisverzekering en tot 20% korting op een aanvullend pakket.

Wil je graag wat hulp bij je keuze of heb je liever telefonisch contact, dan kun je bellen met VGZ via 0900-0750.

 

  • zorgverzekering
  • korting

Log in