Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Hier hecht jij waarde aan als logistiek medewerker

31-3-2017 11:13:00 Tekst Op de werkvloer 2 reacties

Van het rondrijden op een heftruck en pallets in de juiste stellingen plaatsen tot orders picken, deze inpakken en verzendklaar maken. De werkzaamheden in een magazijn zijn veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Helemaal als jij als logistiek medewerker bereid bent om net dat stapje extra te zetten door bijvoorbeeld je hef- en reachtruckcertificaten te halen, wat meteen je loopbaan met sprongen vooruit helpt. Hello possibilities! Daarnaast ben je heel nauwkeurig, weet jij moeiteloos pakjes te ordenen en zorg je ervoor dat ze zo snel mogelijk op het juiste adres aankomen.

Dat jij een cruciale plek inneemt bij het draaiende houden van een magazijn weet jij als geen ander, maar waar moeten onze opdrachtgevers nu echt rekening mee houden als ze je aan zich willen binden?

Goed salaris

Natuurlijk zijn zaken als een fijne bedrijfscultuur en het plezier van elke dag werken met je leuke collega’s heel belangrijk. Maar aan het einde van de maand een aangenaam bedrag op je rekening: is minstens zo belangrijk! De hoogte van het salaris en de toeslagen zijn dan ook zaken die je het eerste wil weten als je aan de slag gaat, voor niets gaat immers de zon op.

Vast contract

Waardevol zijn voor het bedrijf waar je aan de slag gaat, hard werken en als beloning een vast contract. Het vooruitzicht op een vast contract is voor veel werkenden in de logistiek een belangrijke eis die wordt gesteld bij het vinden van een nieuwe baan. Het hebben van een contract voor een baan is namelijk één ding, maar een contract hebben voor onbepaalde tijd lijkt het ultieme voor de gemiddelde medewerker in de logistiek. Logisch ook: het geeft je zekerheid en biedt perspectief. Op het kopen van een huis bijvoorbeeld.

Werksfeer

Of je het nu belangrijk vindt dat voordat je werkdag begint je een momentje voor jezelf krijgt om een sterke bak koffie achterover te slaan of dat je elke vrijdag de week afsluit met een stevige borrel. Iedereen hecht op zijn eigen manier waarde aan een goede werksfeer. Het bepaalt je humeur en je productiviteit, maar zorgt er ook voor dat je vertrouwen houdt in je (werk)gever. Een win voor jou en een win je baas!

Reiskostenvergoeding

Reizen van en naar je werk kan een flinke onderneming zijn, zeker als je werk niet op fietsafstand is. Daarnaast sta je in de spits al gauw als sardientjes in blik op elkaar gepropt in de trein. Niet echt een motiverende factor om een baan te vinden die wat verder van huis is. Als compensatie bieden opdrachtgevers veelal een reiskostenvergoeding. Dit is niet verplicht, maar werkgevers beseffen maar al te goed dat dit een potentiële werknemer wel eens over de streep zou kunnen trekken. Of jij recht hebt op reiskostenvergoeding kun je terugvinden in onze vacatures of anders in het contract dat je ondertekent voor je aan de slag gaat. Werk je via ons? Dan heb je altijd recht op dezelfde vergoedingen die de vaste werknemers van het bedrijf waar je werkt ook krijgen.

Klaar om aan de slag te gaan in de logistiek? Bekijk hier de vacatures en solliciteer!

  • logistiek
  • contract
  • salaris / manpowerdesk
  • reiskostenvergoeding
  • sfeer

Anderen lezen ook:

okt 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een productiemedewerker

dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
apr 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.

Log in