Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

De match tussen Evers Specials en planner Richard

17-7-2018 00:00:00 Video Op naar een nieuwe baan 2 reacties

Soms ben je toe aan iets anders. Een nieuwe stap. Zo ook Richard Vacquier Doorp. Via Manpower kwam hij in contact met Evers Specials. Wij volgden hem een dag in zijn functie als planner bij de grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten van Europa.

De producten moeten dagvers bij de klant worden bezorgd. En dat gaat 24 uur per dag, zeven dagen per week door. Uitdaging genoeg voor Richard!


In zijn nieuwe functie verzorgt hij niet alleen de planning, maar ook het voorraadbeheer, het aannemen van orders en klantcontact. Een veelzijdige functie die hem goed ligt, mede door zijn sociale vaardigheden.

Bekijk de video.

'De grootste uitdaging in mijn baan is een balans vinden tussen een mooie omzet en realistische routes voor de chauffeurs.'

Richard Vacquier Doorp, Planner bij Evers Specials

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Manpower bemiddelt ook in vaste banen. Solliciteer op een van de vacatures en ga direct op contract bij een van onze opdrachtgevers.

Bekijk de vacatures

  • evers specials
  • overstap
  • planner

Anderen lezen ook:

feb 17
Op naar een nieuwe baan

Belangrijke factoren als klantenservice medewerker

woensdag 22 februari 2017 Wanneer je bent opgeleid tot administratief medewerker, dan is een baan als klantenservice medewerker geknipt voor jou. We geven je een paar punten om je te helpen beslissen.
feb 17
Op naar een nieuwe baan

Aan het werk in ploegendiensten

woensdag 8 februari 2017 We hebben allemaal een voorkeur voor welke uren we willen werken. Misschien vind je het fijn om in de avonduren of in de nacht te werken.

Log in