Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

De match tussen Evers Specials en planner Richard

17-7-2018 00:00:00 Video Op naar een nieuwe baan 2 reacties

‘Op een gegeven moment kan je jezelf niet meer verbeteren’. Na twaalf jaar bij dezelfde werkgever was de uitdaging eraf voor planner Richard Vacquier Doorp. Hij gaf op zijn LinkedIn pagina aan dat hij open stond voor een nieuwe uitdaging. Consultant Max Karsten van Manpower benaderde hem al snel. In een gesprek werd duidelijk dat Richards wensen perfect aansloten bij de behoeftes van Evers Specials.

De kweker van taugé en andere kiemgroenten vraagt om een planner die het hoofd koel houdt. Werken met dagverse producten brengt immers de nodige dynamiek, en soms ook hectiek, met zich mee. Bovendien moet de planner ook voorraadbeheer doen en zich bezighouden met commercie. Een gevarieerde functie. Het is de perfecte baan voor Richard. En hij is op zijn beurt de perfecte kandidaat voor Evers Specials.

'Dit gaat helemaal goedkomen, dacht ik na het eerste gesprek.'

Richard Vacquier Doorp, Planner bij Evers Specials

Net als Richard op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Manpower bemiddelt ook in vaste banen. Solliciteer op een van onze vacatures voor vaste banen en ga direct op contract bij de opdrachtgever.

Bekijk de vacatures

  • evers specials
  • overstap
  • planner

Anderen lezen ook:

feb 17
Op naar een nieuwe baan

Belangrijke factoren als klantenservice medewerker

woensdag 22 februari 2017 Wanneer je bent opgeleid tot administratief medewerker, dan is een baan als klantenservice medewerker geknipt voor jou. We geven je een paar punten om je te helpen beslissen.
feb 17
Op naar een nieuwe baan

Aan het werk in ploegendiensten

woensdag 8 februari 2017 We hebben allemaal een voorkeur voor welke uren we willen werken. Misschien vind je het fijn om in de avonduren of in de nacht te werken.

Log in