Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Als team vorm je een geoliede machine

19-6-2018 00:00:00 Video Op de werkvloer 2 reacties

Elke maand starten nieuwe collega’s die stuk voor stuk een belangrijk onderdeel vormen van de service die je als team levert. Er zijn verschillende functies om een eerste stap te zetten naar een mooie carrière in de logistiek.

Benieuwd of er ook een functie bij is die jou op het lijf geschreven is?

Jouw bijdrage in het team

Van ontvangst tot sorteren en van onderzoeken tot repareren: samen lever je een product waar de klant weer jarenlang plezier van heeft. Wat jij gaat bijdragen aan het team hangt natuurlijk helemaal af van de functie waarin je start. Je kunt als order picker zorgen dat alles in het magazijn snel bij de juiste afdelingen wordt afgeleverd. Of je gaat als reparateur aan de slag om het product uiteindelijk weer helemaal gebruiksklaar te maken. Werk je nou op de verzendafdeling, bij de intake of bij final inspection, samen vormen jullie een geoliede machine. Iedere afdeling is een onmisbare schakel in het proces dat een product doorloopt.

Bekijk de video en neem een kijkje op de werkvloer om te zien hoe het in zijn werk gaat:

Twijfel je nog over werken bij Schenker Breda?

Vind hier meer informatie

  • schenker
  • samenwerken

Anderen lezen ook:

okt 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een productiemedewerker

dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
apr 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.

Log in