Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

Je eerste dag bij Schenker

18-6-2018 00:00:00 Video Op de werkvloer 2 reacties

Jezelf zijn terwijl je een uniform draagt? Bij Schenker kan dat! Waar je ook vandaan komt, welke taal je ook spreekt en wie je ook bent. Tuurlijk, je draagt de Schenker Logistics werkkleding, maar hier geen werkschoenen die niet passen of een derdehands fleecevest.

Bij Schenker begin je anders! Nog voor je start worden je maten opgenomen, kom je passen en zoek je je schoenen uit. Op de eerste werkdag staat alles voor je klaar in het kantoor van Manpower. En daar wachten ook een aantal leuke goodies op je. Het enige dat jij vervolgens hoeft te doen is jezelf zijn en je best doen: om onderdeel te zijn van een team dat samen iets moois neerzet! Schenker Logistics groeit. Elke maand starten nieuwe collega’s die stuk voor stuk een belangrijk onderdeel zijn van het team. Er zijn verschillende functies om een eerste stap te zetten naar een mooie carrière in de logistiek. Benieuwd?

Niet alleen op je eerste dag

De coaches op de werkvloer zijn er om jou te helpen, net als je collega’s. Je staat er nooit alleen voor, ook niet op je eerste werkdag. Patrick werkt nu ruim twee jaar bij Schenker en is inmiddels gepromoveerd tot coach, wat betekent dat je hem zo maar eens naast je kunt hebben tijdens je eerste dag. ‘Als coach ben ik naast mijn ‘gewone’ werk ook verantwoordelijk voor het verwelkomen en inwerken van nieuwe collega’s.’ Een lekker kopje koffie, een rondleiding, antwoord op al die vragen die je altijd je eerste dag hebt. Patrick helpt je erbij!

Bekijk de video voor een eerste indruk van de werkvloer en je collega’s:

Twijfel je nog over werken bij Schenker Breda?

Vind hier meer informatie

  • schenker

Anderen lezen ook:

okt 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een productiemedewerker

dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
apr 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.

Log in