Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
0

“De mensen zijn de drijfkracht achter Schenker”

17-6-2018 00:00:00 Video Op de werkvloer 2 reacties

Werken bij Schenker Logistics in Breda is heel veel, maar vooral echt leuk. Tenminste, als we de 500 werknemers daar mogen geloven.

“De mensen zijn de drijvende kracht achter het succes hier”, zegt Harmen. Patrick vult aan: “We maken veel tijd voor elkaar, zowel tijdens het werk als erna”, Hij heeft zelfs een aantal goede vrienden gemaakt tijdens werk. Ook aan de slag met leuke collega’s?

We helpen elkaar

Iedere collega vormt een belangrijk onderdeel van het team, in welke functie je ook werkt. We helpen elkaar als het werk moeilijk is of als er veel te doen is. Je bent belangrijk voor je collega’s en zij voor jou…er heerst een echt teamgevoel. De diversiteit onder de collega’s maakt Schenker juist zo’n leuke werkplek. Op de werkvloer werken mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten samen. Elke dag is weer anders.

Goede arbeidsvoorwaarden

De teams zijn dus hecht, maar Schenker is daarnaast ook een grote internationale speler in de logistiek. Een werkgever met geweldige arbeidsvoorwaarden: Schenker Logistics groeit, en de werkplekken groeien mee. Daarom is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Sandeep geeft zelfs aan dat het aandragen van ideeën heel positief wordt ontvangen.

We lieten een aantal medewerkers van Schenker aan het woord. Bekijk de video en laat je inspireren. 

Twijfel je nog over werken bij Schenker Breda?

Vind hier meer informatie

  • schenker
  • eerste werkdag

Anderen lezen ook:

okt 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een productiemedewerker

dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
apr 17
Op de werkvloer

Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.

Log in