Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Alektum_Header_1.jpg
header_ING.jpg
 
AlektumGroup_Logo.jpg

Alektum Group biedt:

  • Familiaire werksfeer
  • Reiskostenvergoeding
  • Kans op een vast contract
  • Gezellige collega’s
  • Meerdere ontwikkelingsmogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Alektum Group vacatures van Manpower

Resultaten 1 tot 1 van 1
Kelly Kwakman
  • Kelly Kwakman
  • 088-2828128

Internationaal familiebedrijf met sterk familiale normen en waarden

Werken bij Alektum betekent werken bij een echt familiebedrijf waar niet alleen de klant, maar ook zeker jij als medewerker centraal staat. Wanneer je via Manpower aan de slag gaat bij dit mooie bedrijf kun je naast een leuke baan, een goed salaris en een fijne werksfeer dan ook rekenen op lekkere extra’s. Denk bijvoorbeeld aan pensioenopbouw voor je oude dag, mooie ontwikkelingsmogelijkheden via MyPath en zelfs uitzicht op een contract bij Alektum

De samenwerking tussen Manpower en Alektum biedt veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Vanuit het MyPath programma van Manpower worden trainingen op maat gemaakt voor Alektum. Samen met Manpower gaat Alektum met jou het gesprek aan om erachter te komen welke training of opleiding bij jou past. Op deze manier kan jij je werk optimaal en met plezier uitvoeren, met alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Wil je meer weten over het ontwikkelprogramma MyPath? Neem hier dan een kijkje: MyPath. Opleiden en ontwikkelen via manpower.

Focus op de klantbehoefte 

Alektum staat bekend om kwalitatieve en betrouwbare oplossingen op financieel gebied en credit management. Met momenteel zo’n 650 medewerkers in Europa is Alektum actief in achttien landen en realiseert het een omzet van meer dan 120 miljoen euro per jaar. De klant staat centraal bij Alektum en met behulp van een persoonlijke en flexibele aanpak en een grote focus op de klantbehoefte, investeert Alektum in langdurige klantrelaties waarbij vertrouwen de boventoon voert.