Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
DOW-BG-2.jpg
1.jpg
 
Dow_Chemical_logo.gif

De voordelen van het werken bij Dow:

  • Goede werksfeer met fijne collega’s
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km
  • Westerscheldetunnel vergoeding
  • Kans op een vast contract
  • (Inter)nationale doorgroeimogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Dow vacatures van Manpower

Resultaten 21 tot 36 van 36
Volker Lefevere
  • Volker Lefevere
  • 088-1716086

Een stukje geschiedenis

In het jaar 1955 zette Dow voor het eerst haar voet op Europese bodem. Rotterdam, de Nederlandse havenstad, was toen de plek van bestemming. Op deze locatie opende men een handelskantoor dat voor een beter overzicht omtrent de Europese markt zorgde. Een decennium later werd de vestiging in Terneuzen geopend. Het is geen verrassing meer dat de vestiging al snel uitgroeide tot de grootste productielocatie buiten de Verenigde Staten.

Geef jouw carrière maatschappelijk belang bij Dow

De wereld verbeteren, dat gaat natuurlijk niet vanzelf! Bij Dow is men zich hiervan bewust en daarom beschikt de onderneming over een club gedreven medewerkers die weten wat de uitdrukking ‘de schouders eronder zetten’ inhoudt. Of je nu werkt als customer service medewerker, financieel medewerker, Research & development medewerker, logistiek medewerker of productiemedewerker; er zit in iedere rol net zoveel wetenschap achter jouw succes.

De bedrijfscultuur is informeel en is als hecht te omschrijven. Samenwerken wordt aangemoedigd en diversiteit omarmd. Dit maakt Dow een interessante opdrachtgever om voor te werken. Er wordt op de plant resultaatgericht gewerkt, maar dit gaat natuurlijk gepaard met de gepaste pauze(s). Kortom: ontwikkelingsmogelijkheden ten top, een fijne werksfeer en een werkgever die daadwerkelijk met jou meedenkt.