Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
vast-flex-BG.png
vast-flex-Header.png
Spreek de juiste kandidaten aan
met jouw unieke vacaturetekst
 

Direct hulp nodig?

Een vacaturetekst is het verlengde van de organisatie. Het is dus van belang dat deze de juiste toon bevat, om de gewenste doelgroep aan te spreken. Daarnaast moet jouw vacature ook door de doelgroep gevonden worden. Met een team specialisten zet Manpower zich hier dagelijks voor in. Concreet en snel resultaat bij het werven? Neem contact op en we bieden een oplossing op maat!

Fleur Oosterveer 
 • Fleur Oosterveer 
 • 088 - 282 8128
Professionele organisatie met de beste voornemens voor je bedrijf.
Den Doelder Pallets Heftruckchauffeur bij Den Doelder Pallets

Waarom kies je voor Manpower als je personeel zoekt?

 • We werken met goed opgeleide consultants met kennis van de (lokale) arbeidsmarkt
 • We werven en selecteren de beste kandidaten niet alleen op basis van het cv, we kijken ook of iemand bij de bedrijfscultuur past
 • We zijn toekomstgericht en zo kijken we ook naar je behoefte
 • We werken met vaste contactpersonen

Meer weten? Bekijk de flyer.

Wil je meer informatie of zo enthousiast geworden dat je deze informatie graag wilt delen?

Download de flyer hier!

 

 

Manpower schrijft voor jou een doelgroepgerichte en effectieve vacaturetekst

 

 

Artikelen en blogs

Onderstaande artikelen kunnen je helpen bij (hr-)vraagstukken die nu actueel zijn. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze collega's.

 

 • aug 20
  Algemeen

  Hoe ziet onze wereld er post-corona uit?

  vrijdag 14 augustus 2020 Tijdens de grote finale van de SAS Virtual Friday serie. De Talkshow met als thema ‘Thriving in the Never Normal’ gingen techionista’s Vivianne Bendermacher en Heere Blokhuis, Managing Director SAS BeNeLux, in gesprek met 8 inspirerende business leaders over de impact van COVID-19 op hun branche.
 • aug 20
  Algemeen

  Bijna kwart Nederlanders verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatie

  vrijdag 14 augustus 2020 Van de Nederlandse werkenden verzwijgt ruim een vijfde (22%) een kinderwens tijdens het sollicitatieproces. Dit blijkt uit onderzoek van IT-detacheerder PEAK-IT, uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlanders die in loondienst zijn voor 32 uur of meer en ooit op sollicitatiegesprek zijn geweest. Vrouwen doen dit veel vaker dan mannen: respectievelijk 36 tegenover 15 procent.
 • aug 20
  Algemeen

  Personeel via een uitzendbureau

  maandag 3 augustus 2020 Het werven en aannemen van personeel kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Heb je er wel eens aan gedacht om personeel aan te nemen via een uitzendbureau? Een uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven van flexibel en vaak ook vast personeel. Wat kan dit voor jouw organisatie betekenen? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.
 • aug 20
  Power Portrait

  Power Portrait: het verhaal van Ria bij PostNL

  maandag 3 augustus 2020 Binnen Manpower werken een heleboel POWER-krachten, meer dan genoeg reden om hen in het zonnetje te zetten. In dit portret zetten wij graag onze vrolijke Ria, werkzaam bij PostNL Zwolle centraal! Behalve een moeder, oma en goede vriendin is Ria ook een echte doorpakker. Hieronder deelt zij haar verhaal met jou!
 • jul 20
  Tips & Tricks

  De uitdagingen en kansen van duurzame inzetbaarheid

  donderdag 30 juli 2020 Door de veranderingen op de arbeidsmarkt krijgt duurzame inzetbaarheid een nog prominentere positie op de hr-agenda. Vanuit Talent Solutions bieden wij diverse coaching trajecten aan.
 • jul 20
  Tips & Tricks

  Onzekerheid over de gevolgen van de coronacrisis op de arbeidsmarkt

  dinsdag 14 juli 2020 Wat zijn de gevolgen van deze crisis? In veel gesprekken met opdrachtgevers valt het woord onzekerheid. Onzekerheid over de toekomst van het bedrijf of over de veiligheid en gezondheid van medewerke

Meer weten? Bekijk de flyer.

Wil je meer informatie of zo enthousiast geworden dat je deze informatie graag wilt delen?

Download de flyer hier!