Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Onderzoeken, door Manpower

blabla, mooie onderzoeken, blbl blabla, mooie onderzoeken, blbl blabla, mooie onderzoeken, blbl blabla, mooie onderzoeken, blbl blabla, mooie onderzoeken, blbl blabla, mooie onderzoeken, blbl

 • mei 20
  Op de werkvloer

  Verlofdagen: hoe zit dat?

  woensdag 20 mei 2020 Als werknemer heb je recht op verschillende soorten verlof. Wist je dat je voor bijzondere omstandigheden zoals een verhuizing, huwelijk of overlijden geen vakantiedagen hoeft op te nemen? Hiervoor
 • mei 20
  Op de werkvloer

  Een fijne plek om te werken

  woensdag 20 mei 2020 Allereerst is het goed om te beseffen wat een fijne werkplek voor positief effect op je kan hebben. Het geeft je meer werkgeluk en verhoogt de productiviteit. Een goed ingerichte werkplek levert nam
 • mei 20
  Op de werkvloer

  Een goede balans tussen werk en privé

  donderdag 7 mei 2020 Thuiswerken, het begint ondertussen best wel te wennen, nietwaar? Je voert al je vergaderingen via Skype, Microsoft Teams en je zit dagelijks in verschillende conference-calls met of zonder videobel
 • apr 20
  Op de werkvloer

  Banen combineren het hebben van meerdere banen, hoe doe je dat?

  dinsdag 21 april 2020 Stapelbanen, multi-jobbing, Barpapapa-contracten of moonlighting. Je hebt verschillende benamingen voor het combineren van banen bij een of meerdere werkgevers. De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen bijgekomen die banen met elkaar combineren. Maar is dit ook slim om te doen? In deze blog gaan we hier verder op in. Daarnaast kom je ook te weten wat het verschil is voor vaste werknemers versus uitzendkrachten of flexkrachten!
 • mrt 20
  Op de werkvloer

  Thuisisolatie: Creëer een goed ingerichte werkplek

  vrijdag 20 maart 2020 Het hele land staat op zijn kop, de corona nieuwsberichten zijn niet meer weg te denken en we werken bijna allemaal thuis. Nu we massaal thuiswerken in deze onzekere tijden worden de sociale agenda’s leger en er even tussenuit gaan zit er ook niet in. Maar juist nu is het belangrijk om een plek in huis te maken waar je lekker kunt werken. Hoe zorg je dat de muren niet op je afkomen? Dat lees je in deze blog!
 • mrt 20
  Op de werkvloer

  Corona: Handen uit de mouwen steken, maar eerst goed wassen!

  vrijdag 20 maart 2020 Tenzij je deelnemer bent aan de Duitse editie van Big Brother, kan het je de afgelopen weken niet ontgaan zijn: het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Ook werkend Nederland voelt in het dagelijks leven de gevolgen van deze pandemie. Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat je normale werkdag aardig is veranderd, of je nou thuis werkt, op kantoor of in een magazijn. De tip om goed je handen te wassen heb je inmiddels waarschijnlijk al vaak gehoord. Maar wat kan je nog meer doen?
 • sep 19
  Op de werkvloer

  Teambuilding: meer dan alleen gezelligheid 

  maandag 2 september 2019 Iedereen heeft er wel ervaring mee: werken in teams. Of het nu op je werk, op school of bij je sportvereniging is. Teams zijn belangrijk, maar een goed functionerend team komt niet zomaar tot stand.
 • aug 19
  Op de werkvloer

  Is het combineren van je werk & work-out mogelijk?

  woensdag 28 augustus 2019 Je hebt het voornemen om na je werk te gaan sporten, maar als het 16.00 uur is heb je er geen trek meer in. We geven je een paar tips voor een work-out tijdens kantoortijden.
 • aug 19
  Op de werkvloer

  Maak zelf werk van jouw veiligheid!

  maandag 26 augustus 2019 Niet alle bedrijven nemen het zo nou met de veiligheid. Naast het bedrijf is het ook belangrijk dat je zelf op je eigen veiligheid let op de werkvloer. Ben je flexkracht en werk je op verschillende plekken? Laat je niet verassen.
 • aug 19
  Op de werkvloer

  Do's en don'ts van communiceren op je werk

  maandag 12 augustus 2019 Goed communiceren is misschien wel een van de belangrijkste voorwaarden om je werk succesvol te maken. Je resultaten worden beter en het samenwerken gaat een stuk makkelijker. We hebben een aantal do's en don'ts op een een rijtje gezet.
 • feb 19
  Op de werkvloer

  Zo werkt een operator

  woensdag 27 februari 2019 Een operator heeft een veelomvattende functie. Maar wat doet iemand in deze functie precies? Braulio legt het uit.
 • aug 18
  Op de werkvloer

  Functioneringsgesprek met je leidinggevende: zo pak je het aan

  woensdag 22 augustus 2018 Het functioneringsgesprek is hét moment om aan te geven wat jij wil binnen je baan. Recruiter Rachida geeft je een aantal tips voor je gesprek en heeft een mooie checklist waarmee jij je goed kan voorbereiden.