Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
vast-flex-BG.png
vast-flex-Header.png
Tijdelijke piek
of vaste kracht nodig?
 

Direct hulp nodig?

De invloed van de huidige situatie is voor veel organisaties verschillend. Neemt de vraag toe en wil je snel een beroep doen op één van onze talenten? Meld dan direct jouw vacature aan. Heb je een vraagstuk en kom je er niet uit, we helpen je. Heb je nog geen vaste contactpersoon bij Manpower? Ik adviseer je graag.

Auke de Jong
 • Auke de Jong
 • 0646928577
Professionele organisatie met de beste voornemens voor je bedrijf.
Den Doelder Pallets Heftruckchauffeur bij Den Doelder Pallets

Waarom kies je voor Manpower als je personeel zoekt?

 • We werken met goed opgeleide consultants met kennis van de (lokale) arbeidsmarkt
 • We werven en selecteren de beste kandidaten niet alleen op basis van het cv, we kijken ook of iemand bij de bedrijfscultuur past
 • We zijn toekomstgericht en zo kijken we ook naar je behoefte
 • We werken met vaste contactpersonen

 

 

Vast of flexibel?
Wij helpen je graag.

 

 

Artikelen en blogs

Onderstaande artikelen kunnen je helpen bij (hr-)vraagstukken die nu actueel zijn. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze collega's.

 

 • aug 20
  Algemeen

  Personeel via een uitzendbureau

  maandag 3 augustus 2020 Het werven en aannemen van personeel kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Heb je er wel eens aan gedacht om personeel aan te nemen via een uitzendbureau? Een uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven van flexibel en vaak ook vast personeel. Wat kan dit voor jouw organisatie betekenen? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.
 • aug 20
  Power Portrait

  Power Portrait: het verhaal van Ria bij PostNL

  maandag 3 augustus 2020 Binnen Manpower werken een heleboel POWER-krachten, meer dan genoeg reden om hen in het zonnetje te zetten. In dit portret zetten wij graag onze vrolijke Ria, werkzaam bij PostNL Zwolle centraal! Behalve een moeder, oma en goede vriendin is Ria ook een echte doorpakker. Hieronder deelt zij haar verhaal met jou!
 • jul 20
  Tips & Tricks

  De uitdagingen en kansen van duurzame inzetbaarheid

  donderdag 30 juli 2020 Door de veranderingen op de arbeidsmarkt krijgt duurzame inzetbaarheid een nog prominentere positie op de hr-agenda. Vanuit Talent Solutions bieden wij diverse coaching trajecten aan.
 • jul 20
  Tips & Tricks

  Onzekerheid over de gevolgen van de coronacrisis op de arbeidsmarkt

  dinsdag 14 juli 2020 Wat zijn de gevolgen van deze crisis? In veel gesprekken met opdrachtgevers valt het woord onzekerheid. Onzekerheid over de toekomst van het bedrijf of over de veiligheid en gezondheid van medewerke
 • jul 20
  Tips & Tricks

  Tijd voor nieuw talent? Kijk naar eerder opgedane vaardigheden

  maandag 6 juli 2020 De economie verandert in een rap tempo. Sommige sectoren raken medewerkers kwijt en anderen kunnen juist niet genoeg talent aantrekken om aan de vraag te voldoen. Zit je in deze positie? Beoordeel t
 • jul 20
  Algemeen

  Employer branding, wat kan je er mee?

  maandag 6 juli 2020 De war for talent is ondertussen een welbekend begrip voor menig ondernemer en HR-afdeling. Het is alsof je aan het vissen bent in een vijver waarin bijna geen vissen meer zwemmen. Terwijl dit voor

Wat betekenen de huidige ontwikkelingen voor jouw personeelsbeleid?

Om inzicht te hebben in de moeilijkheidsgraad voor het invullen van jouw vacature, hebben we de arbeidsmarktscan. Deze scan geeft in drie stappen een goed beeld van vraag en aanbod in jouw regio. Daarnaast krijg je inzicht in de wensen van kandidaten.

Doe de scan