Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Amazon-BG.jpg
1.jpg
 
Amazon-logo-groot.gif

De voordelen van het werken bij Amazon:

  • Twee keer per week vers fruit
  • Ploegentoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Kans op een vast contract
  • Gezellige collega’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Amazon vacatures van Manpower

Resultaten 1 tot 6 van 6
Zoek in alle vacatures
Marleen Vos
  • Marleen Vos
  • 088-2828128

Innovatie voert de boventoon bij Amazon

Met talloze initiatieven om de klant (nog) beter te bedienen bedenkt Amazon vele nieuwe en duurzame concepten. Denk bijvoorbeeld aan de Prime Air drone, het Amazon Future Engineer programma, Project Zero en de Amazon Scout. Dit zijn slechts een paar bedrijfsconcepten die het in het jaar 2019 meer dan goed hebben gedaan. En daarmee is de koek zeker niet op! Met de huidige technologie en digitale trends heeft het Amerikaanse bedrijf nog veel meer mooie dingen in de pijplijn zitten.

Klimaatneutraal in het jaar 2040

Dat Amazon ambitieus is wanneer het aankomt op duurzaam ondernemen, dat wisten we al. Maar zo ambitieus dat het de plannen in Parijs met tien jaar wil verkorten, dat is bewonderingswaardig. Wij horen je denken: ‘Maar hoe gaan ze dat doen? Allereerst wil het bedrijf gaan investeren in zonne- en windenergie. Vervolgens wordt het logistieke gedeelte aangepakt. Dit proces moet gehalveerd worden wanneer we het hebben over carbondioxide uitstoot. Wanneer al deze doelstellingen worden behaald, dan kunnen in ieder geval nog heel veel bedrijven leren van Amazon. Wij kunnen alleen maar nieuwsgierig toekijken hoe dit proces in zijn werk gaat.

Wist je dat al deze producten zijn gebruikt voor beroemde gebouwen als de London Eye, het operagebouw La Scala in Milaan en de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden?