Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
BG-2.jpg
jungletraining-belize.jpg
 
Ministerie-van-Defensie-logo.gif

Waarom jij voor het Ministerie van Defensie kiest:

  • Professioneel inwerktraject
  • Dynamische werkomgeving met gedreven collega’s
  • Reële kans op verlenging
  • Werken bij een unieke organisatie met een rijke historie
  • Reiskostenvergoeding van €0,09 per kilometer, vanaf 11 kilometer enkele reis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ministerie van Defensie vacatures van Manpower

Deze klant heeft op dit moment geen vacatures bij Mapower.

Zoek in alle vacatures
Angelique Knegtmans
  • Angelique Knegtmans
  • 06-23911394

Te land

De Koninklijke Landmacht draagt bij aan onder andere de welvaart van Nederland en daarbuiten, vanaf de grond. ‘Zij gaan door waar anderen moeten stoppen’. Dat is geen tegeltjeswijsheid, maar een hard verworven status. Jouw, misschien wel toekomstige collega’s, zijn dan ook erg trots op het feit dat zij voor Defensie werkzaam zijn.

Ter zee

De wereld bestaat voor ongeveer 72% uit water, waarvan de oceanen het grootste gedeelte opslokken. Dat betekent dat er veel terrein aanwezig is waar potentiële dreigingen vandaan kunnen komen. En daar komt de Koninklijke Marine aan te pas. Zij houden ons veilig vanuit de zee. In binnen- en buitenland helpen onze mariniers bij crisisbeheeroperaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen.

In de lucht

Wanneer je denkt aan de luchtmacht, dan denk je aan hypermoderne vliegmachines, state-of-the-art helikopters en piloten die nog achterop een rijdende vrachtwagen kunnen landen. Professionaliteit op en top! Het krijgsmachtsdeel beschikt over hoog gekwalificeerd personeel en apparatuur waar je U tegen zegt.

Stukje historie

Iedereen weet natuurlijk wel iets over onze krijgsmacht, maar hoeveel weet jij nu precies? Wist je bijvoorbeeld dat de tijdlijn van onze militaire geschiedenis in 13 unieke periodes te verdelen is? En dat deze loopt van 1568 tot het jaar 2005? Waarschijnlijk niet. Natuurlijk is dat niet erg en helpen wij jou graag een handje. Hoe? In samenwerking met Defensie natuurlijk! Op deze pagina kom je namelijk alles te weten wat je moet weten over Nederland en onze militaire verleden.