Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Werken voor een uitzendbureau

Resultaten 13 tot 24 van 25
01 02 03
 • dec 19
  Werken via Manpower

  Flinke korting op je zorgverzekering

  woensdag 4 december 2019 Misschien gaat er volgend jaar op het gebied van werk en zorg voor jou wel iets veranderen. Wat kan je als flexkracht bij Manpower verwachten?
 • nov 18
  Werken via Manpower

  Dankzij Manpower werk ik voor een prachtig merk

  woensdag 14 november 2018 Joy had niet veel succes bij haar eerste baan. Met de hulp van Manpower werkt ze nu als orderpicker voor Michael Kors. Een dag na haar sollicitatie kon ze al aan de slag.
 • mei 18
  Werken via Manpower

  Het kasboekje van Rob 

  maandag 14 mei 2018 Rob is student en werkte vorige zomer via Manpower als vakantiekracht bij Jacob Douwe Egberts. Als machine operator deed ik het onderhoud en de schoonmaak van koffiemachines. 
 • mei 18
  Werken via Manpower

  5 vooroordelen over uitzendbureaus die we graag rechtzetten

  vrijdag 4 mei 2018 Veel mensen hebben onjuiste denkbeelden over het werken via een uitzendbureau, waardoor de stap richting het uitzendbureau lastig wordt. We zetten vijf van deze vooroordelen graag even recht.
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Een huis kopen als flexmedewerker? Vraag om een perspectiefverklaring

  donderdag 26 oktober 2017 Ook als flexkracht is het mogelijk een huis te kopen. Manpower maakt het voor flexkrachten mogelijk om met een perspectiefverklaring een hypotheek af te sluiten.
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Jezelf ziek melden als je werkt via het uitzendbureau

  donderdag 26 oktober 2017 Ziek worden is voor niemand leuk. En als je ziek wordt betekend het dat je jezelf ziek moet melden. Maar hoe pak je dit precies aan als je werkt via een uitzendbureau?
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Waar kan ik als flexkracht met mijn problemen naartoe?

  maandag 16 oktober 2017 Er zijn vele redenen waarom het fijn is om iemand in vertrouwen te nemen. Bij Manpower zijn er twee vertrouwenspersonen waar je mee kunt praten als je niet bij je opdrachtgever terechtkunt.
 • jun 17
  Werken via Manpower

  Communicatie in vier talen: Emma helpt als tolk mensen elkaar te begrijpen

  dinsdag 27 juni 2017 Emma is universitair geschoold en spreekt 3 talen. Toch lukt het haar niet om een baan te vinden in een land waarvan ze de taal niet spreekt. Vastbesloten om in Nederland haar leven op te bouwen, ontwikkelt ze zich.
 • mrt 17
  Werken via Manpower

  Een verklaring omtrent goed gedrag.

  maandag 6 maart 2017 Het kan zijn dat wanneer je een Verklaring omtrent gedrag aanvraagt, je een 'nee' te horen krijgt. Maar geen zorgen, wij leggen je uit wanneer je (n)iets te vrezen hebt.
 • feb 17
  Werken via Manpower

  Werken via een uitzendbureau? Wie, waar, hoe en waarom?

  woensdag 8 februari 2017 Je kan op verschillende manieren aan een baan komen. Solliciteren via een uitzendbureau is er daar een van. Maar wat houdt dit precies in?
 • dec 16
  Werken via Manpower

  "Een baan is ook...focus op anderen kunnen leggen."

  woensdag 14 december 2016 Werk biedt voor veel mensen een doel en een perspectief. Zo ook voor Ayal, voor wie werk meer is dan alleen een loonstrookje.
 • dec 16
  Werken via Manpower

  Een baan is meer dan een loonstrookje

  donderdag 1 december 2016 Voor velen is het verdienen van geld een belangrijke factor om te werken. Maar wat als werk niet vanzelfsprekend is? We spraken met drie enthousiaste werkenden over waarom werken voor hen zo belangrijk is.