Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blijven leren

Resultaten 1 tot 12 van 18
01 02
 • aug 20
  Blijven leren

  Behoud je focus, bereik je doel!

  woensdag 19 augustus 2020 Jezelf blijven ontwikkelen en prikkelen om wat nieuws te leren is onwijs leuk. Maar ook best lastig, want hoe blijf jij gemotiveerd? Vooral wanneer de cursus of training die je wilt volgen (of al vo
 • apr 20
  Blijven leren

  Online studeren, Jezelf ontwikkelen tijdens deze coronacrisis

  donderdag 16 april 2020 Jezelf ontwikkelen tijdens deze coronacrisis?
  Wat te doen nu je 24/7 thuis moet blijven. Je werkt thuis, omdat je werkgever gesloten is of je hebt helemaal geen werk meer. Hoe je het ook went of k
 • apr 19
  Blijven leren

  Opleidingsmogelijkheden voor tijdens en naast je baan

  maandag 8 april 2019 Als je het goed doet, leer je je hele leven lang. Het leren van nieuwe vaardigheden is niet alleen een meerwaarde voor je werkgever, maar ook zeker voor jezelf.
 • mrt 19
  Blijven leren

  Bij iedere persoonlijkheid hoort een kleur. Welke kleur past bij jou?

  dinsdag 26 maart 2019 Er zijn verschillende testen die bepalen hoe jij communiceert op de werkvloer en hoe dit samenhangt met jouw persoonlijkheid. We leggen de DISC-methode uit en hebben ook een leuke test voor je.
 • nov 18
  Blijven leren

  Operator Fati wil altijd blijven leren

  dinsdag 20 november 2018 Fati begon bij Greenyard aan de lopende band. Inmiddels is zij operator. Fati vertelt over haar loopbaan en haar eigenschappen.
 • sep 18
  Blijven leren

  Babs volgde de Wft-opleiding

  dinsdag 11 september 2018 Voor haar nieuwe baan als klantadviseur moest Babs een Wft-opleiding volgen. Daar leerde zij de basis voor haar werk in de financiële dienstverlening.
 • aug 18
  Blijven leren

  Even over... wat iemand een goede leidinggevende maakt

  donderdag 9 augustus 2018 Met een goede leidinggevende voeren we ons werk beter uit. Maar waalt mij nou een goede leidinggevende? We gingen de straat op en vroegen mensen naar hun ervaringen.
 • jul 18
  Blijven leren

  Je talent ontplooien: hoe doe je dat?

  dinsdag 10 juli 2018 Iedereen zou dagelijks zijn talenten moeten inzetten tijdens het werk. Je wordt er namelijk gelukkiger van. Maar wat zijn jouw talenten en hoe gebruik je ze?
 • jun 18
  Blijven leren

  Switch binnen je eigen werk: zo deed Ahn Ly het

  dinsdag 26 juni 2018 Van productiewerk naar het ontwerpen van labels en handleidingen: Anh Ly Dang (41) groeide door bij zijn werkgever Medtronic.
 • jun 18
  Blijven leren

  Van heftruck- naar reachtruckchauffeur

  zondag 17 juni 2018 Binnen drie dagen haalde Michael zijn certificaat voor reachtruckchauffeur. Sindsdien werkt hij bij CEVA Logistics op de reachtruck.
 • mei 18
  Blijven leren

  Nihat volgt een opleiding tot logistiek medewerker bij KLM

  vrijdag 4 mei 2018 Nihat werkt al bijna acht jaar voor de Nederlandse luchtvaartmaatschappij. De laatste jaren als bagagemedewerker via Manpower. Hij greep met beide handen het aanbod aan om de BBL opleiding voor logistiek medewerker (niveau 2) te volgen. 
 • nov 17
  Blijven leren

  Manpower Logistics Academy: het verhaal van Kemal

  dinsdag 21 november 2017 Je hebt een baan gevonden dat precies is wat je zocht, maar de juiste papieren ontbreken. Daarom hebben we de Manpower Logistics Academy opgericht. Zo haalde Kamal de papieren die hij nodig had voor zijn baan bij Desso.