Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 49 tot 60 van 68
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Met deze woorden maak jij gegarandeerd nieuwe Poolse vrienden

  dinsdag 13 juni 2017 Er is een grote kans dat jij Poolse buren hebt of dat er Poolse collega's aan je team zijn toegevoegd. Hoe leuk is het als je een paar woorden met hen kan wisselen in hun moedertaal? We hebben de meest voorkomende Poolse uitspraken voor je vertaald.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Waar geven wij ons vakantiegeld aan uit?

  woensdag 7 juni 2017 In mei ontvangen velen vakantiegeld. Onderzoek laat zien dat lang niet iedereen dit extraatje gebruikt om op vakantie van te gaan. We zochten uit waar werknemers hun vakantiegeld dan wel aan uitgeven.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Passie voor je werk of werken voor je passie?

  dinsdag 23 mei 2017 Wij gunnen het iedereen om met plezier en passie zijn werk te doen. Om dit te kunnen hebben we het een ander voor je op een rijtje gezet.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Dopamine: het zit in je en je wilt er meer van

  woensdag 10 mei 2017 Iedere keer dat je iets doet wat je fijn vindt maakt je brein dopamine aan. Dit wordt ook wel het geluksstofje genoemd en kan je zien als een beloning voor het doen van iets waar je gelukkig van wordt.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips vergroot jij je geluksgevoel

  vrijdag 28 april 2017 Het recept voor geluk hangt van verschillende dingen af. Iedereen ervaart het anders. Wil jij van je werkplek een happy place maken? We hebben een paar tips voor je.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Zeg maar dág tegen pesten op het werk!

  woensdag 19 april 2017 Pesten op de werkvloer komt vaker voor dan je denkt. Het mag dan wel kinderachtig zijn, maar het is bepaald geen kinderspel.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  De verschillende soorten beschermende kleding voor tijdens je werk

  woensdag 12 april 2017 Werk je in de logistiek of productie, bijvoorbeeld als havenarbeider of magazijnmedewerker, dan is veiligheid een belangrijk onderdeel van je werk. Hoofd, schouders, knie en teen: er valt heel wat t
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

  dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Ontspring jij de boetedans?

  vrijdag 7 april 2017 Ook als je in dienst bent van een werkgever moet je je aan bepaalde regels houden. Doe je dat niet, dan riskeer je een boete. We bespreken wat de boetes inhouden en helpen je door het doolhof van regels heen.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Hier hecht jij waarde aan als logistiek medewerker

  vrijdag 31 maart 2017 De werkzaamheden in een magazijn zijn veelzijdig. Geen dag is hetzelfde. Maar waar moeten opdrachtgevers rekening mee houden als ze jou aan hun bedrijf willen binden?
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Toeslagen bovenop je salaris: wanneer heb je hier recht op?

  dinsdag 14 maart 2017 Extra geld bovenop je salaris als je werkt op momenten dat andere vrij zijn. Buiten kantooruren bijvoorbeeld. Naar schatting werkt ongeveer een half miljoen Nederlandse volgens onregelmatige werktijden.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Nederlandse werknemers zijn het gelukkigst van allemaal!

  maandag 13 maart 2017 Van alle werkende in Europa blijken Nederlanders het gelukkigst te zijn tijdens het werk. We geven tekst en uitleg over wat Europese werknemers vinden van het hebben en uitvoeren van werk.