Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 49 tot 60 van 60
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Ontspring jij de boetedans?

  vrijdag 7 april 2017 Ook als je in dienst bent van een werkgever moet je je aan bepaalde regels houden. Doe je dat niet, dan riskeer je een boete. We bespreken wat de boetes inhouden en helpen je door het doolhof van regels heen.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Hier hecht jij waarde aan als logistiek medewerker

  vrijdag 31 maart 2017 De werkzaamheden in een magazijn zijn veelzijdig. Geen dag is hetzelfde. Maar waar moeten opdrachtgevers rekening mee houden als ze jou aan hun bedrijf willen binden?
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Toeslagen bovenop je salaris: wanneer heb je hier recht op?

  dinsdag 14 maart 2017 Extra geld bovenop je salaris als je werkt op momenten dat andere vrij zijn. Buiten kantooruren bijvoorbeeld. Naar schatting werkt ongeveer een half miljoen Nederlandse volgens onregelmatige werktijden.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Nederlandse werknemers zijn het gelukkigst van allemaal!

  maandag 13 maart 2017 Van alle werkende in Europa blijken Nederlanders het gelukkigst te zijn tijdens het werk. We geven tekst en uitleg over wat Europese werknemers vinden van het hebben en uitvoeren van werk.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  De 10 meest originele functienamen

  maandag 13 maart 2017 Om op te vallen in de zee van vacatures bedenken recruiters en bedrijven tegenwoordig steeds creatievere functiebenamingen. Ooit gehoord van een Dromen-alchemist? We zetten de tien leukste voor je op een rijtje.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Het beëindigen van een vast contract

  donderdag 9 maart 2017 Het beëindigen van een vast contract gebeurd niet zomaar. Wat belangrijk is, is dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. Wat dat betekent, leggen we je uit.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Foto op je cv: ja of nee?

  woensdag 22 februari 2017 Je cv is bijna klaar; hij mist alleen nog de visuele presentatie van jezelf. Ofwel; je foto. Moet deze nu wel of niet op je cv? En wat voor foto moet dit dan zijn?
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Van bruto naar netto: wat is het verschil?

  donderdag 16 februari 2017 Wie werkt krijgt loon. Wie loon krijgt, draagt alleen wel het een en ander af. Pensioenregeling, lunchgeld, belasting: het verschilt per persoon, maar het hoort er allemaal bij. Het loon dat in je
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een klantenservice medewerker

  donderdag 16 februari 2017 Een opgewekt humeur en een fijne telefoonstem. Dit zijn goede eigenschappen voor een klantenservice medewerker. Nikita nam ons mee tijdens een werkdag op het callcenter van VGZ.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Ruim 1 op de 4 collega’s beleeft romantische momenten

  dinsdag 14 februari 2017 Voor 1 op de 4 collega's zijn romantische escapades op de werkvloer niet vreemd. 27% van de werknemers houdt werk en privé niet gescheiden.
 • jan 17
  Op de werkvloer

  Transitievergoeding: voor wie & wanneer?

  woensdag 25 januari 2017 Het verliezen van je baan betekent ook het verliezen van je inkomen. Dit wordt soms ondervangen door een transitie- of ontslagvergoeding. Maar wat houden deze vergoedingen in en wanneer heb je er recht op?
 • sep 16
  Op de werkvloer

  Onderhandelen over je salaris, hoe doe je dat?

  maandag 19 september 2016 Waar de een heel goed is in onderhandelen, ziet de ander er juist tegenop. Omdat het salaris een essentieel onderdeel is van je baan geven we je graag een paar tips over hoe je een salarisonderhandeling aan kunt pakken.