Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 37 tot 48 van 68
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Van wintersport tot bevroren eicel: de meest opvallende arbeidsvoorwaarden

  dinsdag 17 oktober 2017 Van wintersport tot massages tijdens kantooruren: secudaire arbeidsvoorwaarden worden steeds belangrijker. We zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  De Dag van de Arbeid: van toen tot nu

  donderdag 28 september 2017 In 1844 werd er gepleit voor de perfecte dagindeling: maximaal 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur vrije tijd. Dat was nog eens anders dan de gebruikelijke werkdagen van 10 of 12 uur die men gewend was.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Gamen op je werk: het perfecte een-tweetje!

  vrijdag 22 september 2017 Een nieuwe versie van FIFA betekent weer fulltime gamen! Maar je moet natuurlijk ook gewoon werken. Wij kunnen je met dit dilemma helpen!
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Ziek tijdens je vakantie? Je bent niet de enige!

  woensdag 13 september 2017 Dat je ziek wordt tijdens je vakantie is niet zo gek. Het wordt ook wel de vrijetijdsziekte genoemd. Maar waarom wordt je ziek, en wat kan je er tegen doen?
 • aug 17
  Op de werkvloer

  Burn-out: de soa van 2017?

  dinsdag 29 augustus 2017 Millennials lopen steeds vaker bij een psycholoog. Ze voelen een druk om te presteren. Een burn-out is moeilijk te herkennen.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Over deze eigenschappen beschikt een bagagemedewerker 

  maandag 24 juli 2017 Tijdens het hoogseizoen is het aanpoten op luchthaven Schiphol. In dit blog geven we een paar voorwaarden voor een baan als bagagemedewerker op Schiphol.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Meer uit je huidige baan halen? Durf om hulp te vragen!

  vrijdag 7 juli 2017 Om hulp vragen blijkt voor velen lastig te zijn. Maar om hulp vragen kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. We delen graag wat tips hoe je om kunt gaan met het vragen om hulp.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips zorg je voor een nette presentatie

  vrijdag 7 juli 2017 Je presenteert jezelf de hele dag door. Of dit nu op papier of (non-)verbaal is. Je persoonlijke presentatie kan veel terweeg brengen en moet dus verzorgd zijn. We zetten een paar dingen voor je op een rijtje om aan te denken. 
 • jul 17
  Op de werkvloer

  De betekenis van werk: moeder en dochter in gesprek

  zaterdag 1 juli 2017 Wat heeft het jaar waarin je bent geboren voor impact op de waarde die je hecht aan werk? We spraken moeder en dochter over hun verschillende visies op werk en geluk op de werkvloer.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Wat zeg jij terwijl je je mond houdt?

  donderdag 29 juni 2017 Meer dan 80% van onze communicatie is non-verbaal. Vaak geef je onbewust en onbedoeld een signaal af. We geven tips om meer grip te krijgen op je non-verbale communicatie.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Feedback: hoe geef je het en hoe ontvang je het?

  dinsdag 20 juni 2017 Je moet tegenwoordig niet alleen feedback kunnen geven, maar ook kunnen ontvangen. Soms ervaart men feedback als kritiek. Hoe ga je hier mee om? We nemen je mee op onze ontdekkingstocht.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Voorbeelden en valkuilen van digitale communicatie op je werk

  donderdag 15 juni 2017 Sinds de opkomst van het internet zijn de mogelijkheden om te communiceren eindeloos. Denk aan e-mail, Facebook messenger, Whatsapp en andere vormen van digitale communicatie. Echter zijn niet al de