Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 37 tot 48 van 60
 • jul 17
  Op de werkvloer

  De betekenis van werk: moeder en dochter in gesprek

  zaterdag 1 juli 2017 Wat heeft het jaar waarin je bent geboren voor impact op de waarde die je hecht aan werk? We spraken moeder en dochter over hun verschillende visies op werk en geluk op de werkvloer.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Wat zeg jij terwijl je je mond houdt?

  donderdag 29 juni 2017 Meer dan 80% van onze communicatie is non-verbaal. Vaak geef je onbewust en onbedoeld een signaal af. We geven tips om meer grip te krijgen op je non-verbale communicatie.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Feedback: hoe geef je het en hoe ontvang je het?

  dinsdag 20 juni 2017 Je moet tegenwoordig niet alleen feedback kunnen geven, maar ook kunnen ontvangen. Soms ervaart men feedback als kritiek. Hoe ga je hier mee om? We nemen je mee op onze ontdekkingstocht.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Voorbeelden en valkuilen van digitale communicatie op je werk

  donderdag 15 juni 2017 Sinds de opkomst van het internet zijn de mogelijkheden om te communiceren eindeloos. Denk aan e-mail, Facebook messenger, Whatsapp en andere vormen van digitale communicatie. Echter zijn niet al de
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Met deze woorden maak jij gegarandeerd nieuwe Poolse vrienden

  dinsdag 13 juni 2017 Er is een grote kans dat jij Poolse buren hebt of dat er Poolse collega's aan je team zijn toegevoegd. Hoe leuk is het als je een paar woorden met hen kan wisselen in hun moedertaal? We hebben de meest voorkomende Poolse uitspraken voor je vertaald.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Waar geven wij ons vakantiegeld aan uit?

  woensdag 7 juni 2017 In mei ontvangen velen vakantiegeld. Onderzoek laat zien dat lang niet iedereen dit extraatje gebruikt om op vakantie van te gaan. We zochten uit waar werknemers hun vakantiegeld dan wel aan uitgeven.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Passie voor je werk of werken voor je passie?

  dinsdag 23 mei 2017 Wij gunnen het iedereen om met plezier en passie zijn werk te doen. Om dit te kunnen hebben we het een ander voor je op een rijtje gezet.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Dopamine: het zit in je en je wilt er meer van

  woensdag 10 mei 2017 Iedere keer dat je iets doet wat je fijn vindt maakt je brein dopamine aan. Dit wordt ook wel het geluksstofje genoemd en kan je zien als een beloning voor het doen van iets waar je gelukkig van wordt.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips vergroot jij je geluksgevoel

  vrijdag 28 april 2017 Het recept voor geluk hangt van verschillende dingen af. Iedereen ervaart het anders. Wil jij van je werkplek een happy place maken? We hebben een paar tips voor je.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Zeg maar dág tegen pesten op het werk!

  woensdag 19 april 2017 Pesten op de werkvloer komt vaker voor dan je denkt. Het mag dan wel kinderachtig zijn, maar het is bepaald geen kinderspel.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  De verschillende soorten beschermende kleding voor tijdens je werk

  woensdag 12 april 2017 Werk je in de logistiek of productie, bijvoorbeeld als havenarbeider of magazijnmedewerker, dan is veiligheid een belangrijk onderdeel van je werk. Hoofd, schouders, knie en teen: er valt heel wat t
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

  dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.