Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 25 tot 36 van 60
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Do’s en dont’s in je proefperiode

  maandag 13 november 2017 De eerste maand van een nieuwe baan is spannend. Je werkgever bepaald in je proefperiode of jullie een goede match zijn. We geven je een paar do's en dont's voor deze periode.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Nooit meer een after dinner dip dankzij deze tips!

  dinsdag 31 oktober 2017 Het gevoel van vermoeidheid na het eten noemen we de after dinner dip. Hoe ontstaat deze dip en hoe kun je deze voorkomen? We leggen het je uit!
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een productiemedewerker 

  dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Wat gamen voor jouw leiderschap betekent

  vrijdag 20 oktober 2017 Gamen kan je verder helpen op de werkvloer. Het blijkt namelijk dat het spelen van online role playing games goed is voor je leiderschap.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Van wintersport tot bevroren eicel: de meest opvallende arbeidsvoorwaarden

  dinsdag 17 oktober 2017 Van wintersport tot massages tijdens kantooruren: secudaire arbeidsvoorwaarden worden steeds belangrijker. We zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  De Dag van de Arbeid: van toen tot nu

  donderdag 28 september 2017 In 1844 werd er gepleit voor de perfecte dagindeling: maximaal 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur vrije tijd. Dat was nog eens anders dan de gebruikelijke werkdagen van 10 of 12 uur die men gewend was.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Gamen op je werk: het perfecte een-tweetje!

  vrijdag 22 september 2017 Een nieuwe versie van FIFA betekent weer fulltime gamen! Maar je moet natuurlijk ook gewoon werken. Wij kunnen je met dit dilemma helpen!
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Ziek tijdens je vakantie? Je bent niet de enige!

  woensdag 13 september 2017 Dat je ziek wordt tijdens je vakantie is niet zo gek. Het wordt ook wel de vrijetijdsziekte genoemd. Maar waarom wordt je ziek, en wat kan je er tegen doen?
 • aug 17
  Op de werkvloer

  Burn-out: de soa van 2017?

  dinsdag 29 augustus 2017 Millennials lopen steeds vaker bij een psycholoog. Ze voelen een druk om te presteren. Een burn-out is moeilijk te herkennen.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Over deze eigenschappen beschikt een bagagemedewerker 

  maandag 24 juli 2017 Tijdens het hoogseizoen is het aanpoten op luchthaven Schiphol. In dit blog geven we een paar voorwaarden voor een baan als bagagemedewerker op Schiphol.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Meer uit je huidige baan halen? Durf om hulp te vragen!

  vrijdag 7 juli 2017 Om hulp vragen blijkt voor velen lastig te zijn. Maar om hulp vragen kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. We delen graag wat tips hoe je om kunt gaan met het vragen om hulp.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips zorg je voor een nette presentatie

  vrijdag 7 juli 2017 Je presenteert jezelf de hele dag door. Of dit nu op papier of (non-)verbaal is. Je persoonlijke presentatie kan veel terweeg brengen en moet dus verzorgd zijn. We zetten een paar dingen voor je op een rijtje om aan te denken.