Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 25 tot 36 van 68
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Facebook checken in de baas zijn tijd: telefoongebruik op de werkvloer

  zondag 24 december 2017 Meer dan twintig procent van de Nederlanders checkt zijn of haar telefoon meer dan vijftig keer per dag. 31 procent geeft aan zich te ergeren aan de telefoonverslaving van een collega. Hoe ga je eigenlijk om met je telefoongebruik op de werkvloer? 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Appen, roken en pesten: omgangscodes op de werkvloer

  vrijdag 22 december 2017 Plezier op je werk is belangrijk. Toch gelden er voor collega's andere omgangcodes dan voor vrienden en familie. Wanneer is je collega dollen en klieren oké en waar ligt de grens? We zetten een paar regels voor je op een rijtje.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Dit is het nut van ontspanning op de werkvloer

  donderdag 21 december 2017 Een groot deel van ons leven bestaat uit werken. Omgerekend meer dan 10 jaar. Plezier in je werk is dus wel fijn.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Non-verbale communicatie zegt meer dan je wilt

  vrijdag 1 december 2017 Wist je dat 80% van je communicatie onbewust is? Je lichaamshouding, stem en mimiek dragen ook een boodschap uit. Je zegt soms meer dan je wilt.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Pensioen, pensioen en nog eens pensioen

  vrijdag 1 december 2017 Wanneer je van werkgever wisselt, zijn er veel vragen die je jezelf stelt. Maar is je pensioen daar ook één van? Wat gebeurt er eigenlijk met je pensioen wanneer je wisselt van werkgever? En bouw je eigenlijk pensioen op als uitzendkracht of flexwerker? Voor sommigen van ons is dit misschien nog heel ver weg, maar voor anderen misschien niet. In deze blog proberen we je antwoord te geven op al je vragen.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Logistieke blunders komen vaker voor dan je denkt

  donderdag 30 november 2017 In de logistiek ben je gewend om hard te werken. Dan mag je best af en toe een lolletje hebben. En soms gebeurt er er op de werkvloer iets dat onbewust heel grappig is. Wij hebben de leukste blunders op een rijtje gezet.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Een burn-out: hoe herken ik het en wat doe ik eraan?

  dinsdag 21 november 2017 Volgens onderzoek is er een burn-out epidemie onder millennials gaande. Ze leggen zichzelf druk op en het wordt ze door de omgeving aangepraat. We geven je een aantal tips om een burn-out te herkennen te te voorkomen.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Het beoordelingsgesprek: achterhaald?

  dinsdag 14 november 2017 Het beoordelingsgesprek wordt steeds vaker geïmplementeerd in het bedrijfsproces. Het kan gebeuren dat ook je collega jou beordeelt.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Do’s en dont’s in je proefperiode

  maandag 13 november 2017 De eerste maand van een nieuwe baan is spannend. Je werkgever bepaald in je proefperiode of jullie een goede match zijn. We geven je een paar do's en dont's voor deze periode.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Nooit meer een after dinner dip dankzij deze tips!

  dinsdag 31 oktober 2017 Het gevoel van vermoeidheid na het eten noemen we de after dinner dip. Hoe ontstaat deze dip en hoe kun je deze voorkomen? We leggen het je uit!
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een productiemedewerker 

  dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Wat gamen voor jouw leiderschap betekent

  vrijdag 20 oktober 2017 Gamen kan je verder helpen op de werkvloer. Het blijkt namelijk dat het spelen van online role playing games goed is voor je leiderschap.