Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 13 tot 24 van 60
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Solidariteit op de werkvloer: de voor- en nadelen

  woensdag 27 december 2017 Solidariteit is het idee van saamhorigheid en elkaar helpen waar nodig. Iedereen heeft de behoefte om ergens bij te horen. Ook op de werkvloer.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Hoe ga je om met cultuurverschillen op de werkvloer?

  woensdag 27 december 2017 Iedereen heeft zijn egen normen en waarden. Een groot deel daarvan wordt gevormd door je cultuur. Maar hoe ga je om met een wereld waar zo'n tienduizend (sub)culturen bestaan? We geven je tips.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Cafeïneshots op het werk: de voor- en nadelen van koffie

  woensdag 27 december 2017 De meeste mensen komen de dag niet door zonder koffie. Want koffie maakt je wakker en houdt je alert. Maar hoe komt dat? We leggen het je uit.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  3 redenen waarom werken in de logistiek ook voor vrouwen is

  dinsdag 26 december 2017 Er is volop werk in de logistiek. Maar er zijn ook veel vooroordelen dat het geen gebied is voor vrouwen. Daarom ontkrachten wij drie vooroordelen met redenen waarom de logistiek juist wél geschikt is voor vrouwen.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Facebook checken in de baas zijn tijd: telefoongebruik op de werkvloer

  zondag 24 december 2017 Meer dan twintig procent van de Nederlanders checkt zijn of haar telefoon meer dan vijftig keer per dag. 31 procent geeft aan zich te ergeren aan de telefoonverslaving van een collega. Hoe ga je eigenlijk om met je telefoongebruik op de werkvloer? 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Appen, roken en pesten: omgangscodes op de werkvloer

  vrijdag 22 december 2017 Plezier op je werk is belangrijk. Toch gelden er voor collega's andere omgangcodes dan voor vrienden en familie. Wanneer is je collega dollen en klieren oké en waar ligt de grens? We zetten een paar regels voor je op een rijtje.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Dit is het nut van ontspanning op de werkvloer

  donderdag 21 december 2017 Een groot deel van ons leven bestaat uit werken. Omgerekend meer dan 10 jaar. Plezier in je werk is dus wel fijn.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Non-verbale communicatie zegt meer dan je wilt

  vrijdag 1 december 2017 Wist je dat 80% van je communicatie onbewust is? Je lichaamshouding, stem en mimiek dragen ook een boodschap uit. Je zegt soms meer dan je wilt.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Op weg naar je pensioen: de meest gestelde vragen

  vrijdag 1 december 2017 Sinds 2013 gaat de AOW-leeftijd mest stappen omhoog. Gooit dit roet in het eten van jouw pensioensplannen? En wat is er geregeld als je de AOW-leeftijd niet werkend haalt
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Logistieke blunders komen vaker voor dan je denkt

  donderdag 30 november 2017 In de logistiek ben je gewend om hard te werken. Dan mag je best af en toe een lolletje hebben. En soms gebeurt er er op de werkvloer iets dat onbewust heel grappig is. Wij hebben de leukste blunders op een rijtje gezet.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Een burn-out: hoe herken ik het en wat doe ik eraan?

  dinsdag 21 november 2017 Volgens onderzoek is er een burn-out epidemie onder millennials gaande. Ze leggen zichzelf druk op en het wordt ze door de omgeving aangepraat. We geven je een aantal tips om een burn-out te herkennen te te voorkomen.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Het beoordelingsgesprek: achterhaald?

  dinsdag 14 november 2017 Het beoordelingsgesprek wordt steeds vaker geïmplementeerd in het bedrijfsproces. Het kan gebeuren dat ook je collega jou beordeelt.