Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Op de werkvloer

Resultaten 1 tot 12 van 60
 • feb 19
  Op de werkvloer

  Zo werkt een operator

  woensdag 27 februari 2019 Een operator heeft een veelomvattende functie. Maar wat doet iemand in deze functie precies? Braulio legt het uit.
 • aug 18
  Op de werkvloer

  Functioneringsgesprek met je leidinggevende: zo pak je het aan

  woensdag 22 augustus 2018 Het functioneringsgesprek is hét moment om aan te geven wat jij wil binnen je baan. Recruiter Rachida geeft je een aantal tips voor je gesprek en heeft een mooie checklist waarmee jij je goed kan voorbereiden.
 • jun 18
  Op de werkvloer

  Als team vorm je een geoliede machine

  dinsdag 19 juni 2018 Van ontvangst tot sorteren en van onderzoeken tot repareren: samen lever je een product waar de klant weer jarenlang plezier van heeft. 
 • jun 18
  Op de werkvloer

  Je eerste dag bij Schenker

  maandag 18 juni 2018 Bij Schenker begin je anders! Nog voor je start worden je maten opgenomen, kom je passen en zoek je je schoenen uit. 
 • jun 18
  Op de werkvloer

  “De mensen zijn de drijfkracht achter Schenker”

  zondag 17 juni 2018 Werken bij Schenker Logistics in Breda is heel veel, maar vooral echt leuk. Tenminste, als we de 500 werknemers daar mogen geloven. 
 • mei 18
  Op de werkvloer

  Het servicedesk-team in één woord

  maandag 14 mei 2018 Als je denkt dat je bij het serviceteam van knab alleen maar aan de telefoon hangt, dan heb je het mis. De werkzaamheden binnen het team zijn juist heel divers.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Wees niet al te dwaas in de appjes naar je baas 

  woensdag 27 december 2017 Het grootste deel van onze communicatie verloopt tegenwoordig online. Bedenk wel, je manager is niet je beste vriend. Dus waar moet je aan denken bij online communicatie op de werkvloer.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Proactief aan het werk: dit moet je wel en niet doen 

  woensdag 27 december 2017 Voor de proactieve werknemer liggen de vacatures voor het oprapen. Maar wat houdt proactief zijn nu in?
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Solidariteit op de werkvloer: de voor- en nadelen

  woensdag 27 december 2017 Solidariteit is het idee van saamhorigheid en elkaar helpen waar nodig. Iedereen heeft de behoefte om ergens bij te horen. Ook op de werkvloer.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Hoe ga je om met cultuurverschillen op de werkvloer?

  woensdag 27 december 2017 Iedereen heeft zijn egen normen en waarden. Een groot deel daarvan wordt gevormd door je cultuur. Maar hoe ga je om met een wereld waar zo'n tienduizend (sub)culturen bestaan? We geven je tips.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Cafeïneshots op het werk: de voor- en nadelen van koffie

  woensdag 27 december 2017 De meeste mensen komen de dag niet door zonder koffie. Want koffie maakt je wakker en houdt je alert. Maar hoe komt dat? We leggen het je uit.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  3 redenen waarom werken in de logistiek ook voor vrouwen is

  dinsdag 26 december 2017 Er is volop werk in de logistiek. Maar er zijn ook veel vooroordelen dat het geen gebied is voor vrouwen. Daarom ontkrachten wij drie vooroordelen met redenen waarom de logistiek juist wél geschikt is voor vrouwen.